Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska je oličenje fair playa, nema što 🤣🤣 Nemojte biti smiješni!! Da Njemci nisu domaćini ili da smo mi bili na mjestu Njemaca pustili bi Mađarima kao i uvijek do sad!! Tko Francuze ne zna skupo bi ih platio!
Samo da Francuzi ne osvoje jednostavno ih ne volim zato što oni imaju ja mislim najviše titula u svim takmičenjima. Poslije BIH fan sam Hrvatske pa Danske volio bi da Danci osvoje biti će spektakularni mečevi pa neka najbolji tim koji zasluži neka osvoji.
Nema rvata u završnici sad će Dragan Čović da se žali da nemaju predstavnika i da su preglasani
Realno Francuska je najaca trenutno.
moze li mi neko objasnit sta je sad ovde fair play?
Mogli Su pustit Madjare i Tako bi Svabe mozda ispali
@republika_crkvice, pa to što je Francuska mogla izvesti rezervni sastav i izgubiti utakmicu i tada bi Mađari prošli u polufinale, a Francuska je igrala s najjačim sastavom i pobijedila i tako omogućila Njemcima prolaz u polufinale bez obzira što je Njemačka izgubila od Hrvatske!
Horvatima drvena medalja 😋
Tako je bosnjo raduj se vise sto oni nisu osvojili nego da se zapitas sto smo mi zadnja reprezentacija na prvenstvu
Horvati imaju jednu slucajnu pobjedu, a digli se do neba
Kakav fair-play? Svaki trener koji drži do sebe zna da se pred završnicu bilo kojeg turnira ne odmara prvi sastav iako si prošao dalje. Nema tad odmora, igrači moraju ostati u ritmu, formi i naoštreni, pa pobijediti i totalno nebitnu utakmicu. Da su Francuzi večeras izgubili 4 razlike sa B timom, bez obzira što su prošli taj poraz bi uticao negativno na atmosferu i unio bar malo nervoze. Rizik od povrede? Da, ali povreda se može desiti bilo kad, i na običnom treningu.
Kakav je fair play ako ti neko pomaže.... Klix logika van svake pameti ... 😂😂😂😂