Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMIJALI STE SE NASOJ MUCI SAD STE PRAVI KURCI
Procitas komentare po index.hr i dnevnik.hr i malo odes do listice, mostara i livna.... pa ces vidjeti ko se smijao.
šta ima veze, pobijedili su bijeli Hrvati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
poraz za prestanak *urcenja
pa jesu iskreno, onaj 24 sata kad ne piše o sisama i guzicama onda se kur*i, pa onda drugi dan kad izgubimo piše "curice se vraćaju doma" bolesnici bahati!
Ne znam sto mi, pojedini Bosnjaci ovoliko likujemo zbog ove tekme. Gled'o sam istu, i sta reci bilo je gusto. Da je Hrvatska prosla napisao bih - Cestitam susjedi, ovako, Boze moj sta je tu je. Kako bi mi mogli komentarisati sportske uspjehe/neuspjehe komsija nam kad se u nas sport ne ulaze? Gdje su nasi rezultati? Mi u svemu pretjeramo, pa i u ovom podsmjehivanju.
Bili su bolji i zaslužili pobjedu. Neka i osvoje prvenstvo!
Kad Hrvatska pobijedi naše ZLATNE LJILJANE u sjedećoj odbojci, nek se onda jave pravi! Svi ostali rekreativni sportovi kao nogomet, rukomet, tenis, šah, domine i ostalo se ne pika!
ti sad svu pamet svijeta pokupio. Ti ljudi su izgubili dijelove tijela i nije lijepo rugati se. Kad Hrvatska dozivi stradanje kakvo je BiH prozivjela, a poslije toga bude imala ovakvu troglavu vlast gdje je sport zadnje rupa na sviralu, a bude opet imala kakve takve rezultate u sportu onda se javi. I pored toga ja svojim prijateljima iz Hrvatske zelim sve najbolje, a ti se pazi, mozda imas dijete ili ces imati pa moze da ti se vrati na njemu...
Nije bolest sve sto boli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ipak smo mi sila, nismo kurtoni ko lojavi.Cim smo pobijedili lojavce za mene su prvaci.Pravi Hrvati uvijek i svugdje su kontra bih.Naprijed jedna i jedina nam domovins Hrvatska.
Pravi hrvati su pobijeni na Blajburgu. Vi ste njihova karikatura.
Shinok u pravu su to su bili junaci,a mi sada smo tu samo da zajebavamo lojavce i da im nedsmo zivit.Sretni smo i slavimo svaki neuspjeh bih,a puno je takvih prilika.Hvala Bogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ide ona hrvatska: Neka pati koga smeta ... Ko sad pati?
AHIMIĆI!!
Cega se pametni stide, time s budale ponose. Ustasa k'o ii cetnik. Isti racku drugo pakovanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Viidi ko se javlja o sportu,najveci uspjeh ove jadne drzave je biti prvak svijeta u invalidskoj odbojci
I tu repku im Srbi iHrvati napravili!
jel ti drago zbog toga zadojeni? M.micu ti zadojenu fasisticku, mozda i tvoje djete jednog dana se rodi bez nekog uda zbog toga sto se rugas zadojeni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prepotentna Hrvatska je tresnula u realnost. I neka je.
Nama je primarni cilj izbacit balije sa SP sa najmanje 10 razlike ostalo je sve ostalo zapisano sto su decki napravili dosad na EP i SP.BOG i HRVATI
Sto se onda zalis na jednakopravnost?
tko se žali? ja gdje živim vas više nema!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ćao uje,reko sam da ispadaju sigurno
..........kao i u svakom sportu, postoje trenuci kada ti ide i kada ti ne ide.......ovo prvenstvo je bilo ono kada ti ne ide..........jednostavno treba i prihvatiti činjenicu da i drugi igraju i treniraju, napreduju.......u nekim ranijim prvenstvima bi demolirali poljsku na sastavne dijelove,a ovaj puta ne, bili su bolji i život ide daalje........LINO, VRATI SE!?!?!?!?!?!
zovite linu červara natrag za izbornika.
POLJSKA, POLJSKA
bolji poljaci od njih al ne kontam kako katar pobijedi njemačku
biće više komentara nego kada igra bih.. i to valjda ukazuje na nešto.. Reprezentacija koja je 20 godina u vrhu svjetskog rukometa mora nabiti komplekse . Naravno da i oni mogu podbaciti
dok god vam je najveći uspjeh smijanje tuđim porazima, ja sam zadovoljan :D
Steta...*** poljake