Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PLAVO-ZUTI, ZUTO-PLAVI NEK JE PJEVA NEK SE SLAVI!
Ovo je BOSNA I HERCEGOVINA a ne Srbija i Hrvatska!!!! BOSNA I HERCEGOVINA, JEDNA I JEDINA!
Mostarci odlučite se,jeste li za tursku ili srbiju,ostavite nas na miru
ne znam sto uopste raspravljate...kad ce ih HRVATSKA poderati...
Gdje ima dobar majstor za ves masinu... nesto mi slabo pere bijelo.... ma dajte ljudi sta vam je pa to je bila akcija navijackih skupina koje su iskoristile priliku da se malo reklamisu... isto to bi se desilo i u hrvatskoj kao i u bosni narocito u gradovima gdje ima iole organizovanijih navijackih skupina... morate razumijeti psihologiju huligana da bi shvatili zasto to cine a ne pisati nekakve tamo nacionalisticke gluposti
Vole ovi nas domaci izdajnici doci na bosanski portal, neg hljeba jesti. Imate svi pozdrav iz BiH. Briga me za rukometom kao za lanjskim snjegom.
bosnje će sutra da igraju tavle i to u četvrtfinalu protiv Kambodze....ima prenos na Al Jazeeri...
Prije bi se ubio nego sto bi navijao za Srbiju...
Imaju 5000 policajaca da stite hrvate u Beogradu...a ni jednog koji ce da stiti narod na Kosovu koji trenutno zivi u najvecem konc. logoru na zemaljskoj kugli. Tadicu djubre jedno izdajnicko!
Bijelo-crvena polja HRVATSKA na dresu sjete me da ja volim te, igrajte za nju našu voljenu nek jače kuca to srce vatreno. Plakat će sutra i srbi i očito više od pola bošnjaka koji su za srbiju.
Ja da sam Bosanka, ubila bih se! Ni \'vamo ni tamo, a vecito nesto bojkotujete. Brate, al ste UZASAN narod.. navijate vi za Hrvatsku, ali tiketi su za Srbiju, cega ste i sami svesni! bye bye napacena nacijo
Ti ces i ostati gubitnik, jer Srbija u endelju uzima Zlato. ADIOS
Navijam za Srbiju jer do sada za koga sam ja navijao taj je izgubio.....
SRBIJA!!!
@Dusane,kazi pravo svoje ime-Ante.I hvala,Muslimani,Bosnjaci,ateisti,Srbi-Muhamedanci i svi ostali koji navijate za Srbiju.Pobedjujemo sigurno.
amar sa, dabogda te opet bombardovalo. samo sebe gledas i svoje interese a ne pitas konjino sta sam ja prezivio. Mostar sutra uz Srbiju.
zabrinuo bi se da muslimani navijaju za Srbiju, dok god nas mrze dobro je.