Kvalifikacije za EP
0
Pobjeda rukometaša BiH nad Srbijom!
Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ marko: hajde nazad u prvi osnovne bolesnice, i nauci se barem ispravnom pravopisu. srp.s.ka ljigo. i moli se za svog zlocinca u haagu, zlocinacka bagro ! PS. preporucujem ostalima da sa zlocincima ne polemisu. govno treba ignorisati, :).
tALIBANU.. Mi se nikkom ne klanjamo. Vi ste druga stvar, ljubljenje u dube i9 lizanje cmara ne moze bez klanjanja.... Iranac... nije nego sampione. Umoirem od smeha.
Hajde srbi, dajte da vidim jedan vaš portal???
To je kurton od portala
srbi = ZLOCINCI ! I NEMA DALJE !!! to je CINJENICA koju zna cijeli svijet ! PS. nit sam nacionalista, nit sta vise ali kada neko pocne PRVI da vrijedja treba mu se reci. nek idu na srpski portal i tamo velicaju svoje. OVO JE SARAJEVO-X !
Ma _ebem ja vama i poserem se ja vama na isusa i na ostale kojim se vi klanjate. Pozdrav od MUSLIMANA za MUSLIMANE
Iranac pose..em ti se na alaha tvog dragog.
@Dr.Nele??!!!... To svojim srbima govori, a ne meni, mater ti _ebem četničku.
Iranac uzmi onu šarenu pilulu nemoj zaboraviti kad lijepo kaže čika doktor, inače ćeš dobiti po turu.
UBITI SRBINA, SEVAB JE. OSTAVITI ZIVOG SRBA, TO JE GRIJEH DA NEMA VECEG. UBI VLAHA, U IME DRAGOG ALLAHA. SABLJE U RUKE I HAJMO BRACO DRAGA KLATI VECERAS SRBE, DA SE ZIVI NE PROBUDE.
Joj seljaka, piše pod dva nadimka ovaj ??!!!??, sada se predstavlja kao Dr,Nele, joj seljaka, Allahu dragi. Bolje rečeno, srpsko-seljačka posla.
Tražimo iranca juče pobjegao iz ludnice. Iranac prvoslavac
_ebem ti mater, i sve žensko u familiji, da Allah da, da ti se kosti prevrću u grobu, _ebem ti sve i mrtvo i živo.
Iranac poserem ti se na alaha i proroka muhameda
ROĐEN SAM GDJE CRKVE NEMA, MRZIM SRBE OD MALENA! Majku vam _ebem pravoslavnu, jeste li čuli srbi, majku vam _ebem pravoslavnu, nek se zna, _ebo vas isus!!!!!!!! UBI VLAHA U IME ALLAHA!!!!!! HAJMO BRAĆO, DA IM PSUJEMO SVE ŠTO IMAJU I NEMAJU, MATER IM_EBEM, NEĆE TE VI NAMA ALLAHA PSOVAT, MAJKU VAM _EBEM!!!!