Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo republjik
Tacno tako ne znam zasto se dislajlkuje komentar koji je i vise nego tacan. Sta imaju oni od toga jel kosovo nezavisno ili nije.
Ovo je samo podjebavanje Srba a mi realno nemamo nikakve veze s tim, nit nas se tiče, nit ko ima kakav sentiment prema Albancima i Kosovu. Naprotiv, nezavisnost Kosova ide na štetu probosanskoj politivi koja želi očuvati Bosnu u njenim granicama.
Bravo momci!
SaidHamulic, trolu HDZa, mislim da je svakome jasno pa i vama da Hrvati nestaju iz Zapadnog Mostara svake godine sve više nego Bošnjaci iz istočnog. Mislim da je to ono što vas HRHBovce boli najviše - istina da gubite Mostar i Hercegovinu isto kao što ste izgubili srednju Bosnu.
Što ih onda Sarajevo ne prizna
A onda krene prica o zajednistvu....
Kada nema pameti ni sa jedne strane....bolje shebati do kraja. Jel tako balkane moj
Kakve veze ima ova parola sa Bosnom.. ovo je samo izazivanje i dizanje tenzija .
Država Kosovo priznata od onih koji se nešto pitaju.Smrde smrduju ali se ništa ne pitaju
Ovo je sijajno. A i iste su nam zastave. Identične. 🇪🇺🇽🇰🇪🇺🇧🇦
Glupost povezivati Kosovo i BiH.. to se nas ne tiče. Unutarnja stvar Srbije I Kosova. Boli me briga. Osim toga, Albanci imaju 3 države.
Boli me briga. Ne trebamo se miješati u ovo. Znate koliko je njih bolila neka stvar za nama u toku agresije... Kosovo i BiH nikamo ne treba povezivati.. dvije potpuno različite stvari. Osim toga, Albanci imaju 3 države...
I sta je ovde lose u ovoj paroli? Srbija nemoze ni privirit na Kosovo. Kosovo je DRZAVA zapamtite trolovi! Ima svoju vojsku, policiju, sudstvo....
Pizde jedne.
Bravo BHF
Jos ce ispast da su Tuzlaci a neka grupa iz okolnog sela. 🤣
🇧🇦🇽🇰🇧🇦🇽🇰🇧🇦🇽🇰🇧🇦🇽🇰🇧🇦
Ma boli mek za Kosovo. Samo neki glupson može provocirati ne kontajući da od ovga može samo dobit ku.. enje Srba i kontra efekat, a onda kad zagusti ovi a transparentima će opet pobjeći a ja za mitraljez. Je.e mi se za Kosovom. Njihova briga, Ne interesuje me. Nikad mi nećemo niti otići niti proći kroz Kosov, tako da nijedan normalan razlog za transparent ne vidim.
Svakako dobrodosli Kosovari, medjutim politika nije dobro dosla u sport i na tribine...