Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je baš bio pornić (+18)
Cudi me da srbi nisu u rat krenuli zbog ovog, posto im ne treba mnogo da pomahnitaju
Ja samo znam, da je Hitler htio da istrijebi Srbe, Cigane i Jevreje, zna se zašto, jer ste narod kakvog nadaleko nema, prgavi, odvratni, prljavi, zatrovani, glupi, pa vi pričajte šta hoćete, molite se u crkvi koliko hoćete sramota ste u cvijetu jedna crna mrlja koja je uradilia odurne stvari, predstavljate se u svijetu kao ratni zločinci i to je vaš ponos, da vam trener rukometne reprezentacije govori jučerašnjim govorom, pa ne bi čovjek od sramote progovoriio a kamoli branio tu sramotu.
a gdje su mosnjaci na holimpijadi? Ima li neki sport da se najmladja nacija takmici u invalidskim kolicima?
Svi Osim Srbije - jednostavno. Do posljednjeg vlaha :)
Meni je drago kada bilo koja ex-yu drzava pobjedi, pa i da je Kosovo. Dosta smo se kolektivno sramotili, fino je cuti za razliku pozitivne vijesti iz nasih krajeva.
Tata ti je kozoyeb. Kod vas u krsu ima koza. Mi smo uvijek bili gradski narod, vi oni koji zive po stalama i znaju sa kozama. A ti kada navijas za HR dodje ti kao kada navija Bosnjak, nigdje razlike jado osim u vjeri. Da ne procamo o toj imaginarnoj Herceg-Bosni. Ovdje smo oduvijek, to pokazuju nasi geni, a za tebe je rizicno, ko zna sto su Turci radili tvojoj prababi. Ajde vozdra.
Interesantno je to da Srbi slave sve bitke koje su izgubili počevši od bitke vezano za Kosovo, pa nadamo se da će i ovaj dan dobro da upamte.
Ma mrs svi vi sto mrzite Srbiju - a oni su ipak otisli na OI, vi sto hvalite Hrvatsku - samo zato sto je pobijedila Srbiju, vi Bosanci koji imate putovnice, navijate za Hrvatsku, a jos uvijek zivite u BiH, vi koji mrzite sve sto nije bosnjacko, vi koji mrzite... Mrs! Pozdrav normalnim, nenacionalno orijentisanim ljudima koji gledaju sport radi sporta.
Ne bih bas o tvojim roditeljima jer su te bar lijepo vaspitali. Mogu imati i izmisliti hiljadu razloga da mrze bilo koga. Ja se ne bih ponosio s tim da sam na tvom mjestu.
MA SRBIJA JE CUDO,CUJ MUSLIMANI SE RADUJU POBEDI SRBIJE,PA JA STVARNO NEZNAM ONDA NI KO SU NI STA SU,SAMO NAPRIJED SRBIJO SILNIJE JACE!!!!!!! I OVI STO PISU ZA POBEDU HRV.SAMO NEKA ZNAJU DA JE HRVATSKA EKIPA PUNO STARIJA A OVO SU MLADI SRPSKI HEROJI!!!!
@Hilmo zar yebavanje koza nije olimpijski sport?? šta sam ja onda trenirao čitavo vrijeme, da sam znao na fudbal bih se bacio
Dominacija! Hahahaha...phizdurrineee :D
Eh kud nisu olimpijski sportovi iskanje sadake parazitluk ispijanje kahve prijevremeno penzionisanje kriminal korupcija yebavanje koza pa da i nasih 24 posto proslavi zlatnu medalju
Meni su Srbi zakon, a Hrvate nabiyem na kyrac. P.S. Hvala Srbima sto su poklali one smrdljive Istocnjake.
Tvoj problem je da pises komentare samo da bi provocirao a ne da prosvjetlis ljude. Znam nekoliko ljudi koji blago receno ne vole Srbe (roditelji naprimjer) i njihovi razlozi su skroz drugaciji od ovih koji si ti naveo.
Jeste, to je jedini razlog. To je duboko u bicu tog otpadnickog naroda i to je za proucavanje. Kako je neki po.tur.ceni Srbin mogao dokazivati svoju novu vjeru nego mrznjom prema Srbima? Vremenom je to pocelo da vas obiljezava kao narod. Onda ste iskoristili svaku sansu da mu.cki, iza ledja stanete uz sve okupatore i da nas ub.ij.ate. Eto ti formule za nesrecu