Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9 razlike nije debakl retardiranu "novinarcicu"
Dobro si, na kladionici se to zove hendikep
Pogotovo ne od Spanije. Klixovi kvazinovinari huskaci.
Naši igrači su jednostavno odron i ne mogu bolje . Standardno se nastavlja očajan napad , puno izgubljenih lopti i promašenih zicera , standardno obavezno crna serija od 15 minuta bez postignutog gola itd . To nije prvi put nego to je iz meča u meč non stop , tako da to ne može biti slučajnost , oni jednostavno nemaju kvalitet , nemaju pobjednički mentalitet niti išta . Sad kad ih Austrija nabuši onda će se vaditi kako se još nisu oporavili od Španije i "bezobraznog" suđenja .
BUSI HAHAHAHAHAHAHA BUSI HAHAHAHHAHAHA
@zamalopenzija I razbijanju jajnika tvoje mame.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidiš naslov, i plače ti se
Selektor izjavio da su pomno analizirali igru Španije prije utakmice uz poomoć najnovijih tehnologija ! ŠTA BI TEK BILO DA TO NISU URADILI :))9
dobro je vidjeti da povratnici dobro igraju ahaha
E.B retardu kako si podpisan kao autor clanka , sta si mogo ocekivat sa jedva dva treninga , a plus nismo igrali sa lihtenstajnom nego Spanijom jednom od najacih reperzentacija na svijetu.
Nije sramota izgubiti od Španije u gostima. To je negdje i realan rezultat. Novinar je ovo napisao kao da su Bošnjaci rukometna velesila, a ne trećerazredna ekipa. Da su Francuzi izgubili bilo bi prihvatljivo i ne bi ovoliko jaukali. Kao, iznenadilo ih je što su taraba u sportu, od uvijek. Svi na Balkanu bismo trebali malo više da podržimo svoje sportiste, a ne samo drvlje i kamenje.
9 razlike nije debakl, slažem se... ali dati 7 golova za 40 minuta je više od debakla!!! da Spanci nisu "smanjili gas" bilo bi više od debakla....
Mozga nemas po staroj navici, "razumijes" se u rukomet to je ocigledno, smece jedno novinarsko
"Zmajevi" ??? Zašto glupe Poturice svim svojim sportistima tepaju ovaj besmisleni nadimak. Napokon shvatite da ste totalni levati i antitalenti u svim mogućim sportovima, ostavite se pizdarija, učite kuran, klanjajte, sklepajte viceve o sebi i cerite se na svoj račun. Čak su vas i debilni šiptari pretekli u sportu.
drzi se ti mrznje ... tebi je lijepo
Odbrana nula bodova, napad bez inicijative, golman vazda u suprotnoj od lopte...
Od svih nasih reprezentacija ,rukometna je najgora. Godinama jedno te isto ,ja ih ne mogu ni gledati. Mi smo limitirani ,tacno se zna u svakim kvalifikacijama dokle cemo dogurati .
Danas ti Jarane Druze Kolega sport posto biznis, Spanija je ispred nas moras pusti da te pobijede. Mi ocekvom neka cuda da se dese i dubemo medzu najboljima, dak ovako Drzavu ne uredzena, vode Neznaci kriminalic itd nema sporta buducnosti naprtka.
nemaju nasi mentalitet za nesto bolje rezultate...rekoh jucer hendikep ko kuca...
treba vremena da se sve to poslozi. Pa nije Šuman Guardiola
nije valjda da pratite sport i nervirate se? Ja odavno prestao. Eventualno pogledam fudbal i to je to, ali striktno bez nerviranja
@dubrava1929 @andres_iniesta_2 dva uhljupa ... tipicne bosnje
kolko para tolko muzike