Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Makedonci .Mi Bošnjaci smo nažalost nesposobna sportska nacija . Dovoljno je samo da vidite i domaći sport odbojka , rukomet , fudbal , košarka . Sve Srbi i Hrvati uzeli trofeje , među najboljim igračima PLBiH nijednog Bošnjaka . Mi ni u ovoj državi ne možemo ništa osvojit a mi bi kao neku Jugoslaviju . Ali to je tako jer prosječnog Bošnju ne zanima sport , kultura , umjetnost . Bošnji samo da je dernek uz janje i gajbu pive i koride u Čevljanovićima to nam je domet.
Najebat ces sad,mi bosnje ne volimo istinu. Ne sjecam se kad sam u Sarajevu vidio dijete sa sportskom torbom da nesto trenira. A prodjite Beogradom,e zato su oni uspjesni u tolikim sportovima. Ko je kod nas upisao dijete da trenira odbojku,rukomet?Samo fudbal fol al i od toga mrka kapa.
@rf81 Baš tako . Prođi pored Srba i Hrvata pa tu su stadioni i igrališta puni po cijeli dan ne možeš mjesta naći , a naša igrališta su rugla koja su okupljalište narkomana i klošara . Omladina po cijeli dan u kafanama i kladionicama .Msm dovoljan pokazatelj je da se na koridi okuplja više ljudi nego na sportskim događajima gdje nema ni 1000 gledalaca . A nama preostaju utjehe o nedostatku ulaganja i o nekom "balkanskom" mentalitetu a cijeli Balkan osvaja medalje u svim sportovima
Cestitke Terza!