Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih Svaba nidje 10 godina, dodju ko autsajderi i osvoje hladno.
@Bruce Halter Ko u Švicarskoj 54-te. Mađari sa Puškašom gazili sve redom i Njemci ko veliki autsajderi protiv onakve Mađarske dobiše finale. Ibretttttt!!!!!!!
Fudbal, rukomet, zimski sportovi, samo da jos u kosarci budu na vecem nivou. Ovo je prava sportska nacija. Skasili 7 razlike Spance. Respect.
Sportska nacija? Bolje rečeno jedna od država koje najviše novca ulažu u sport. Imaju dobar sistem i to donosi dobre rezultate.
Imigranti??? Oni su rodjeni Njemci.
Svaka cast momcima mislim da su najmaldja reprezentacija na Euru nakon toliko problema i povreda(mislim da je 8 prvotimaca otkazalo zbog povrdea u posljednjem trenutku) okupiti tako mlader momke sa karakterom pobjednika... Zasluzili su Prvo mjesto...
čestitam braći Nijemcima
Pozdrav Bosno , nije ih savladala , nego mozgom , taktikom i disciplinom rasturila . Malo golova ali kvalitetnih i znaćajnih . Koji trener trazi recept za uspjeh neka pogleda sve igre Njemačke na ovom Evropskom prvenstvom i doce to samo 😇. Divota ih je bilo gledati .
Al je zato Neuer vrhunski branio dok je Casillas bio nemoćan. :F
jako bitan sport
@mersad.mustajbasic Šta ti znaš šta je sport seljačino jedna.
xxxn vmnb jblkbn
Vidi 🙈🙊
Šteta što hrvati ne prođoše jučer da ih Nijemci zlostavljaju :))))))
Odoše tiketi u 3 PM
Ovo je veće iznenađenje i od neprolaza Danaca i Francuza....
Pa i nije bas, imaju najjacu ligu, a treci su zvanicno u istoriji rukometa po medaljama, ispred samo francuzi i danci koliko mi se cini. Pa ne mozes osvojiti zlato kroz srecu, govori da su kvalitetna reprezentacija.
USRED POLJSKE! :)
vala ja ne znam zasto su ih Poljaci pustili da predju granicu nakon onoga sto im napravise u Drugom Svjetskom ratu.
@okamenjeni_vuk pa da ih opet zgaze(mada su ih vise rusi porokoli)
Ok
Oo
deutschland deutschland uber alles