Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poturceni klix nece da objavi srpske uspehe :(
Sve doktor do doktora i talent do talenta, ali u prvoj liniji ili safu, su svi dobro poznati i priznati talenti, koji su na vrijeme, osjetili Alijin i Franjin, pa i Karađićev vjetar, pa su sve milioner do milionera, a ako laže koza, ne laže snimak iz zraka, haciende kao A. Zukiča gen. sekretara SDA, a imalo bi što bliže što dalje, pored ovog, njegovih objekata, pa i po Dubrovniku, još da se nabroji.
i nas centarfor strasni koji fula sa peterca gol i onda ce klix pisati nas dzeko igrao do 78min ccc smjesni su ovi takozvani igraci a ima ih brate vagonima