Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#IDEMOLUDOIDEMOJAKO Halid, ŠveCka!
Halid Istocnja Bosnia
Halid, 'ercegovina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puno sreće večeras
Sa obzirom na koliko se kuka,fino je opet ljudi otislo ... :)) Mi smo vala pripremili tv-ove...sretno LJILJANI
Pošto se ne razumijem baš u rukomet, da li mi može neko objasniti kako na prvenstvu igra Island, a ispali su od nas u baražu?
http://www.handball-world.com/o.red.c/news-2-1-25-63770.html
Bahrein i UAE su trebali nastupati na SP, međutim oni su poslali odbijenice da ne žele da učestvuju (politički razlozi), pa je umjesto njih EHF odlučio pozvati 2 najbolje repke koje se nisu plasirale, a to su Njemačka i Island, naravno. Tako je nama vijest plasirana, mada mislim da je tu Katar nešto ispolitizirao jer je veći profit kad imaš na prvenstvu jednu Njemačku i Island, već UAE i Bahrein, a samim tim i prvenstvo je dobilo na kvaliteti, pa je i proglašeno kao najkvalitetnije ikada.
NAPRIJED BHHHHHH
E jbg, u 9 "ZVEZDE GRANDA" :)
Zajebajem se :)
Navijaci sa zastavom koja nije sluzbena zastava drzave. Koja to onda drzava tamo nastupa?
Jedna jedina, od mora do Save, od Drine do Une.
Sta tebe boli k, ti svakako ne navijas za njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mene i Herceg Bosnu neće nikad predstavljati pod tom ratnom zastavom.
e bas nam to tesko pada
Da je kakvu u boji duge, ta bi ti pasala?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A zašto ljiljani kad većina reprezentativaca nisu Bošnjaci?
zato sto ljiljan nije rezerviran za bosnjake kretenu
Zašto onda ljiljani nisu službena zastava? Ovo mi je zanimljivo upravo zbog toga što većina reprezentativaca nisu Bošnjaci. Navijači BiH su u neugodnoj situaciji, šta sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naprijed zlatni ljiljani #idemoludoidemojako
Poresem ti se na njiha.
@Andy Man-Love Ko Republiku Bosnu i Hercegovinu ne smatra svojom državom, Jedna si jedina svojom himnom i zastavu s ljiljanima svojom zastavom nek je slobodno napusti volja mu istočno, volja zapadno. Samo pokupite smeće za sobom.
.....e jbg, samo grla i dlanovi, ništa petarde, baklje i kovanice:)))