Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara Balkanska priča. Prvo sportiste veličaju,a onda ih hračkaju. Tako su i Noleta ispljuvali samo zato što ne plaća porez u Srbiji. Ali kada ovaj razvali na terenu svi u Srbiji su u transu. I naravno vratite HASANEFENDIĆA kako vam Nenadić savjetuje.
Imamo najboljeg rukometaša u evropi ali imamo ološ u savezu kao i u fudbalu...
Dodji igraj pa necete biti na dnu, ovakvih se treba odreci javno drzava te ih proglasiti izdajnicima....
Mnogo vise od rukometa je dotaklo dno. Bolje je pitanje koliko cega pozitivnog ima na povrsini?
Sta je onda nas rukomet..
Da smo mi imali grupu kao Srbija glatko bi prosli kao drugi..
sta bi se tek reklo za nas, igraci igraju, a uz svaku utakmicu rizik da li ce moci otici na utakmicu. Marke u budzetu nema, a nigdje odgovornih. Hvala Bogu pa imamo igrace i selektora za primjer ali bez ikakve podrske tesko da nam se mogu ponavljati ovakvi uspjesi.