Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isti riki martin
Sve u svemu dosta dobra igra imajući u vidu da smo igrali bez najmanje 3 igrača. Malo smo igrali previsoko odbranu i zaboravljali pivota što je karakteristika timova sa ovih prostora ( izađi na njega, polomi ga itd ). Obzirom da si Švice igrale uglavnom 5:1 odbranu sa blokom na Paniću mislim da je trebao uvoditi Perića i u prvom poluvremenu da ubrza ritam, osim toga on ima jednu jednstavnu ali jako eksplozivnu fintu gdje obrana ispada i on ostaje sam na šutu..
Ko bi reko da frajer ima 29god
@GovnoJed2 29 godina!?!? u savezu 29 godina???
@carinski pijesak Ti očito ne znaš o kome govoriš, ovo nije taj Muzurović koji je bio dugo direktor reprezentacije. ovo je Gordan Muzurović, bivši rukometaš Bosne i drugih sarajevskih klubova, rukometni aktivista, jedan fini, obrazovani, gradski čovjek bez ikakve sportske ili druge mrlje. To što se malo voli hvaliti i davati značj sebi nije ništa strašno. Svi to činimo...
Ovako bi izgledao Colic kad ne bi zivio zdrav zivot.