Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašan igrač. Ovo je bila ekipa. Šola Kaleb Jović Džomba Lacković Balić Metličić
......da, a na klupi još losert, čavar, sarač, smajilagić, goluža, sulić, perkovac, tomljanović, mikulić, matošević,
Generacija iz 90-ih je bila odlična, ali ipak mislim da je ona Džombina kasnije bila jača
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U svoje vrijeme najbolje desno krilo na Svijetu!
On i Ivano, ocevi igre :)
Džomba ------- To je onaj što je dobio odlikovanje od Stjepana Mesića. PA JELI ON MUSLIMAN ILI KATOLIK ??????????????
dzomba je naj jace krilo.. na balkanu..steta sto nije igrao sa bosnu...nista ne daju,,a sada memisevic i saric.danijel..za qatar
e čuj džomba.. otkad je to prezime uopće?
ne znam dal cemo proci, al ja vam garantujem da cemo otresti Hrvacku.
...........optimist..........bolje ti je biti realist, pa na kladaru......
vidjet cete ne kazem da smo bolji al proradit ce bosanski inat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije bilo komunista koji su nas posvađali, uključujući i Tuđmana, i danas biste se vi, naša muslimanska braća, svi izjašnjavali kao Hrvati islamske vjeroispovijesti, što i jeste. I danas bi granica naše zajedničke i moćne države Hrvatske bila na Drini, bez kvazi država kao što je RS. Nažalost, Titov general Tuđman imao je drugačije ideje, koje je proveo u djelo zajedno sa svojim ortakom Miloševićem, s kojim se sastao u Karađorđevu i dogovorio podjelu BiH. Čak je i sam Milošević u Haagu izjavio da je on u ratu pobijedio zato što je posvađao Hrvate i muslimane. Zna se da je zapovijed za mučke likvidacije hrvatskih vitezova Blaža Kraljevića i Ante Paradžika i njihovih suradnika, koji su težili ka jedinstvu Hrvata i muslimana te borbi protiv zajedničkog neprijatelja, stigla iz vrha hrvatske politike (zna se koga). Stvorili su situaciju da danas, vi pojedini muslimani, smatrate nas Hrvate većim neprijateljima od Srba, i obrnuto, što je pretužno. Dobili ste državu sa državom unutar nje, sa umjetnom zastavom, himnom, sa tri naroda u njoj koja se međusobno ne podnose. Pitanje je koliko takva država može opstati, ja kažem da nemože dugo. Iskren pozdrav iz Zagreba i želja za približavanjem našeg naroda odvojenog religijom, što je komunistima bio plan kojeg su i ostvarili. Sallam alleikum! Bog i Hrvati!
ja postujem i srbe i hrvate al muslimani nisu ni srbi ni hrvati nego stari bosnjani, narod koji se uvjek odupirao uticaju hrvacke i srbije a ne kao vi koji ste izdali svoju zemlju.
Ante zbog takvih kao ti su odnosi između našeg naroda takvi kakvi jesu. Narod u BiH Je uvijek kroz povijest bio hrvatski narod, religija ne mijenja ništa. Za primjer ću navesti albanski narod kod kojih je omjer 70:30 u korist muslimana, dakle 30 posto je kršćana, i ne pada im na pamet da se dijele zbog toga. Tako se ni mi, Hrvati, nebi trebali dijeliti. Za vrijeme NDH je pokazano kako je sloga između nas moguća, kada su se vaši djedovi borili u ustaškoj vojsci rame uz rame uz nas katolike protiv zajedničkog neprijatelja, tu je bila i slavna Handžar divizija, strah i trepet neprijatelju, sastavljena isključivo od muslimana. 1941. Poglavnik je u čast muslimanima dao sagraditi prekrasnu džamiju u samom centru Zagreba, kojoj su oni koji su došli 45-e srušili minarete i pretvorili je u muzej. Ti isti su masakrirali naš narod na putu prema Bleiburgu i na samom Bleiburgu, gdje danas na spomeniku ponosno stoje hrvatski grb i polumjesec sa zvijezdom jedno pored drugog!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...........realna procjena stanja u grupi........trebat će se dobro preznojiti za prolaz.......
igračina
dje si Mirza brateee!!! nije valjda da i sad igras!
Sada komentariše prenose na HRT u toku prvenstva
Nino Štambuk, Filip Brkić, Božo Sušec, Zlatko Saračević, Blaženko Lacković, Mirza Džomba ... to je ekipa komentatora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije može Mirza, nego hoće
Dragi Mirza, gdje si bio kad si nam trebao da igraš?
Pa kad je trebalo i dok je mogao čovijek je igrao :)