Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savaka čast našim "Zmajevima" na plasmanu među 24 najbolje reprezentacije na svijetu! Čestitke Miralemu i Klasu na podršci!
at perfekcionist a sta oces reci da to nikada nije bilo ni poplava ni zemljotresa ni pozara od kako je planete zemlje? smijesan si...
@perfekcionist jedi govna i skini se sa portala Idi na portal IZ Šta je to "kjafir"????čovjek .predmet ,životinja................ nisam pronašao u riječniku pa mi prevedi sa tog tvog" jezika na ""naški""
...ne kockaj se, miraleme...
Sretno da nam bude i da sto dalje dodjemo na prvenstvu. Samo hrabro !!
www.franzferdinandhostel.com Top 15 hostel u europi! www.tours.ba Istražite BiH sa nama :)
Ovo ti je kao ona scena "You just can't say BOMB on an aircraft" iz "Meet the parents". Neki dan sam ga gled'o opet. Ben Stiller, kralj. You just don't draw a bomb nex to a person called Muhamed.
trebo si karikaturu markovića i onog morža amara osima zajedno :)
perfekcionista1 ko si ti bolan da nekog etiketiras kao kjafir? eeee jedan komentar počinješ sa "allaha mi" a drugi zavrsavas sa "pič... vam materina" bas si primjerak pravog bošnje od kojih se kako kažeš zgrožavaš
super slike i treva te zaposliti na klixu fakat dobro nacrtano
mocno komotno je mogao album slicice.i u prodaju staviti :D
samo čačkaj miraleme, da ne bude kuknjave. nije se sa karikaturama zajebavati.