Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....nemoguća misija.......to bi bio veći rezultat nego ono gaženje poljaka od strane hrvatske........
toliko su vam ga zabili da ćete se teško izvaditi.....
Trener kriv za 90% loših stvari. Nemamo akcije jbt, kako mislite igrati? Malo se dodajemo, i prije već što sudija označi napad kao pasivan, mi bacimo loptu 'PRCETU' ili na pivota, pa ako uđe-uđe. Prce može igrati 10 minuta, sve ostalo je patnja. Kontra je za nas misaona imenica. Krila imamo, kao da nemamo. Ne proigravamo krila, a kad ih i proigramo 2, 3 puta u toku 60 minuta, oni 'zabijaju' golmanu u noge...šta reći...tegoba!
jbT,,gledam ovu ekipu godinama i nijedne akcije za izradjen sut,, trener karina!
Nije majka Muju karala sto je kockao.... Karala ga je sto se vadio.....
Poluprazna Skenderija i bez ikakve rotacije u igri i ako je ta postava izgubila 15 razlike. Bosanska logika i napredak sporta
za početak si mogao na go staviti golmana...ovaj mi liči na slučajnog prolaznika...