Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto imam osjećaj da će više srčanosti pokazati nego naši fudbaleri u Brazilu. U svakom slučaju kako god zaslužuju neki spektakularan doček po povratku jer smo ih svi izignorisali.
Beavo Reisova, svaka ti je na mjestu.
Uvijek su I pokazivali vise, to nije nista novo.
Bravo Marka kralju!!! Budimo najveće iznenađenje!
austrijance samo ne smiju potcijeniti, ko da igraju protiv islanda npr.. i bice ok.. ako bude iko pomislio lako cemo, gubimo pet razlike.. austrijanci neki dan odigrase 30:28 protiv francuza..
Ti si Dragane jedan veliki gospodin. Ne obećavaš previše a trudiš se i motivišeš svoje igrače. I da izgubite sve utakmice tebi Dragane ništa nećemo zamjeriti. Veliki Island proći u baražu, čovječe veliki Island koji je sigurno u rangu fudbalske reprezentacije Holandije ili Italije. Samo hrabro i naprijed, koliko vidim imai dosta fanaticosa tamo, podrška vam neće nedostajati. Volim ljiljane!!!!!
Sretno Bosno....
i Hercegovino...