Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav dan cekam utakmicu sa optimizmom logicno i na kraju nas supci neki sjebu al cast izuzetcima..Malinovic je tata za sve u repki nek se ugledaju na njeg
bgm kume i peric je tito! jeko ovaj tarabokija, drzava se digla da dobije pasos, kontam igrac u rangu duvnjaka u najmanju ruku. on ustvari prosjecna levatina kome menadjer stima da igra za neku repku, pa vele kad nema teorije da zaigra za hrvatsku uliva ga glupim bosancima ccc
Jedino da kloniramo Malinovića jedno 10 puta pa da se nečemu nadamo. Jedini koji ima muda da nešto napravi na terenu, Terzić sa "tolikim" iskustvom i u zadnjem napadu pogodi golmana od onolikog gola!
Uh koliko je ovom stalo do Bosne :)...doveo ga Markovic da se bolje proda, da ode iz neke vukojebine gdje sad igra...ovaj Markovic potegne neku kintu za ovaj potez, naravno ide mu u prilog sto je otjerao Muhameda...treba ovog trenera otjerat sto prije.
Malinovicu kapa do poda ...
Taraba
Markovic bi trebo nalo da se ohadi od repreztacije.
ko da vam je hodza nesto naucio,pa nikako da se sastavite sa loptom zivi bili..
Hebite se. I u kataru ste igrali ko vrega vanago pa ste samo govorili : ostavili smo srce na teren. Sto kaze ovaj u top komentarima ne igras srcem nego mozgom. Rukomet je igra u kojoj mislis a ne ides ko sljepa muha gore dole.
Marković nije normalan! Odlazi mu Toromanović - pivot, a on dovodi čovjeka iz druge galaksije, još vanjskog igrača
FALIO JE SABUR, DA SMIRIMO LOPTU. NE DA JURISAMO KO MUHE NA GOVVVVNO. Svaka cast na borbenosti i je3i ga, vise srece u narednim ciklusima.
uvijek nam MALO fali... :((
Tarabochia sjajan debi
.Imali smo u zadnjih 10 minuta 4 ili 5 napada u kojima kao početnici bacamo loptu u bunar.Kad u prelomnim trenucima izgubis toliko lopti,nista drugo i nije bilo za ocekivati.