Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba. Zasluzili su.
U sportu mogu napredovati i osvajati samo bogati zato što imaju novacv da finansiraju uspijeh U sportu mogu napredovati i osvajati i siromašni kada se potrude U sportu jedino mi ne možemo ništa zato što smo siromašni ali smo zato i duhovna bijeda :)
Zar je to bitno koliko je igraca iz makedonije bitno je odakle je klub koliko je domacih igraca u drugim ekipama koje su bile u polufinalu. Vardaru cestitke jer su bili tek treci favorit.
kakav populizam...ko jos prati rukomet?...to je trecerazredni sport vjerovatno medju najzadnjim kolektivnim sportovima na planeti....
Al je tu prvorazredni vaterpolo kojim se Srbi toliko hvale kao uspjeh nacije a da skupiš cjelu planetu našlo bi se njih jedva milion-dva da znaju da se to igra u vodi. Rukomet je Evropski sport koji je sve popularniji u Aziji i J. Americi. Najvažnije je reći to je nebitno ako nešto od EX-YU zemalja osvoji - tipična ljubomora ljudi i državica koje do sada nisu uspjele ništa u dotičnom sportu. Maleni (retardirani) umovi = visok stupanj zavisti izraženo kroz omalovažavanje.
@Matja ....vaterpolo je isto sto i rukomet...nepopularan...sa tim sto su srbi u vaterpolu prvaci u svemu...evropsko zlato,svjetsko,olimpisko....omladinsko,kadetsko.....sta bi onda trebao svaki dobiti po deset medalja?...:)...inace medalje se daju samo sportistima koji su zlatni na olimpijadi....u cemu je razlika sad kad bi nekom dao medalju za pikado?...uostalom vecinu tog makedonskog kluba cine srbi i ima neki hrvat...makedonaca skoro da i nema....ne shvatam euforiju
a nasi uhljebljeni hahari nece ni troskove da pokriju..