Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas me zanima u cemu je deal jer para za danca na klupi nemamo. dosao da kali rukometni trenerski zanat..neka, extra.
Bilal Šuman,Rambo Amadeus,Roki Ajnštajn..
Svaka cast Bilalu Sumanu , malo ko bi se ovako zauzeo za reprezentaciju. Svojim sredstvima finansirao i putovanja, hotele a evo vidim i oprema na njima H20, poznati Danski brend sportske odjece, sto govori da je ostavio itekako traga u takvoj rukometnoj velesili kao sto je Danska. Respect i samo naprijed Zmajevi.
Bolje nadjite negog pismenog da zna predat ispavan spisak
Kad se Boesen pocne ibretiti !
Bolje bi bilo da Boesen zaigra za nas (izgleda i mlađe i "svježije" od Nikole P.!) nego da sjedi na klupi pored "stručnjaka" Bilala
Mi ni zapisnika ne znamo sastaviti tako da nam niko ne moze pomoci
Ne bi nasim hadaljima Ivano Balic i Karabatic skupa na klupi pomogli
cool lik..bogata historija neka je hairli