Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM TE BOSNO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Stigla voda do grla, jedan Čeh krenuo da paniči, a Slovak ga uhvatio za ramena: "SMIRI SE!!! NE PANIČI!!! GOTOVO JE!!! Evo ti pištolj, metak je već u cevi. Daj da te poljubim, vidimo se na drugoj strani, brate!". I poubijaše se. :-(
@BulevarKorida Znaju ti ti vaši tamo nešto drugo osim vršit atentate, genocide, započinjat svjetske ratove i sl.?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stvarno ne mrzim nikoga, ni srbe, niti hrvate, ne citam njihove novine, niti portale posjecujem, a kamoli da nešto komentarisem! Zato mi stvarno nisu jasni ovi kreteni koji pišu samo negativno i provociraju?! Zašto uopšte prate nešto o Bosni, zašto ste tako zli? Ko vas je naučio tome?!
@realno22 ..plaćeni su po satu da demotivišu i bune nas Bošnjake. Sve je to dio velike politike. Zato Bošnjaci bez obzira u kojoj stranci ili ako ste apolitični ujedinimo se protiv neprijatelja Bosne. 1992 smo bili jedinstveni i pobijedili smo tenkove sa lovačkim puškama u tenisicama, a sada nam pogotovu ništa ne mogu. Samo jedinstveno.
aparataaaaa za bulevara i ostale djikane
svaka cast igracima i Sumanu, samo jako u nove pobjede dogodine ! volim te Bosno !
bravo bravo bravo....
Evropsko!! Bravo Bili, bravo momci... Volim te BiH!!
BRAVOOO ZMAJEVIII!!!! Ponosni smo na VAS!
Eurooooooo konacnooooo
Bravoooooooooooo! Volim te Bosno i Hercegovino!!!!!!!!!!!!
Ivooo legendooo
...ne znam koji cemo mi k*rac na EP ako ne mozemo j*benu Cesku pobijediti???...da naletimo tamo na Dance da nas ljudi rasture 50 razlike...
Već su počele kalkulacije, rezultati drugih utakmica itd... Hahahahaha
moosnjaci, antitalent nacija
Sretno Zmajevi
Ajmooo dečki gaziiii, nema stajanja... Ako ne ostavite srce na terenu ništa od Europskog, mora se nešto pogodit...
idemooooo BIH!!!!!!!! selam alejč iz Spanije
ko jos prati rukomet.