Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEX
Bio sam u ratu u Gorazdu na zadatku nekoliko mjeseci ,i tada je taj grad tako jadno izgledao ,bez icega .Bez struje ,vode ,hrane i mislio sam da nikad sebi nece doci. Al evo Gorazde ispade najrazvijenija opstina u BIH. I zasluzili su da se u ovom gradu odigra jedna ovakva utakmica. Inace u manjim gradovima ljudi su privrzeniji rep. i trebalo bi ovako i nastaviti. U Sarajevu ne bi bilo par stotina veceras. Sve u svemu, fino je vidjeti ovako nesto.
jel igramo ovo u nekoj skolskoj dvorani ??? lol
Šuman je došao kada je Rsavez u veoma teškoj situaciji.Uprkos tome odlično vodi reprezentaciju.Primjeti se brži protok lopte koji je uvijek falio i ti pogodci sa krila poboljšavaju se.BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI
Ubismo Boga u Fincima
Face TV proglasiti drzavnom tv, ukinuti BHTV odmaa...
Hajde Bosna Bosna Bosna Hajde Hercegovina! Naš ponos!!!👍👍👏👏😀😀😀
Kakva je to tzv. drzavna televizija "BHT1" koja ne prenosi utakmicu kad reperezentacija igra i sto je jos jadnije na domacem terenu. DaBoga sto prije propali, i onako je najmanje drzavna!
O čemu ti pričaš, to je nekad bilo da isključivo državna TV prenosi reprezentativne utakmice, sve više to preuzimaju privatne postaje, to jest ko više novca ponudi.
Fino sa momcima iz Finske...