Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
❤️🤍💙
Ništa, sad neka proradi balkanski inat i neka razvale Dansku. Sretno im bilo.
Danska sa drugom postavom na laksem treningu. Gdje su svi oni sto su pricali o medalji i velicali hrvatsku igru. Koliko su samo neobjektivni u ovome, a i u svemu
@RipKirbi masakr na dijelu . 10 razlike ko u kosarci
Bravo hrvatska.
ja bi reko da je Hrvatima dovoljan i remi..u ovakvim utakmicama to se često dešava
Odoh navijati za Vikinge.
Ima li ova Hrvatska upoće domaćih rukometaša? Samo im igraju Bošnjaci katolici i Bošnjaci muslimani. Ove prve nemam kad da nabrajam, a ovi drugi - Saračević, Smailagić, Džomba, a sad i Jaganjac.
Ima li ova Hrvatska upoće domaćih rukometaša? Samo im igraju Bošnjaci katolici i Bošnjaci muslimani. Ove prve nemam kad da nabrajam, a ovi drugi - Saračević, Smailagić, a sad i Jaganjac.
Joj Argentino! Joj Argentino, šta uradi! Sad bi Hercegovina mogla u četvrtfinale zbog danskog stomačnog virusa.
Recite hvala i za uslugu muslimanskom narodu pustite migrant.
E sad gledajte kako cete odigrati sa Danskom ako izgubite onda niste ni za ku....cZahvalite Kataru i dragom bogu na pruzenoj prilici da se uzdignete Sretno vam bilo.
Tko je sumnjao u Linu jos?
Ali nas uopste NE interesuje Hrvatska. To je za nas inostranstvo isto kao i Aregntina. Pa vi zaista jos uvijek zivite u nekoj proslosti jugoslavije. Isto kao kad bi Holandjani izvjestavali o rezultatime Belgije i navijali za nju. Nebjerovatno kakav manjak drzavnickog razmisljanja.
@CovidVoliVladike koji si ti kreten
@CovidVoliVladike za koga nego za Hrvatsku ili Srbiju, kad igra BiH pola drzave ne zanima
Naprijed komšije uz vas smo ❤️
@Bacilajkibudidobar nismo.
Lino čokolino vraćaj se
Sudjenje kriminalno. Nisu sudije nikome gurale, ali je ovo antipropaganda rukometa. Danas je svaki sudar u napadu = probijanje. Igraci znaju kretnju u igri, i vrlo lako se postaviti da izgleda kao probijanje.