Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
abu ibn el saric
...............Danijel Šarić, Rafael Capote, Žarko Marković i ostali katarani...............no dobro, dobili u uzlet, ali bojim se da im je dugoročno to pušing............
potplatiš 10 igrača i uspjeh je zagarantiran :D
Katar nije reprezentacija to je vise klub..
Katar je u četvrtfinalu priredio senzaciju i izbacio Njemačku rezultatom 26:24, a to će za skup stranaca koji brane boje Katara značiti nevjerovatnu financijsku dobit. Igrači Katara dobili su 32 miliona eura (koje će međusobno podijeliti), po namješten stan i po novog Maseratija. Za reprezentaciju Katara nastupaju stranci kao što su Boja Vidal, Rafael Capote, Danijel Šarić, Goran Stojanović, Žarko Marković… Ko zna šta ih tek čeka ako prođu u finale ili, zamislite, osvoje Svjetsko prvenstvo u Dohi.
kao da mi je glava otekla
-katar do zlata.