Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam na strani da se klubovi prvenstveno grade na domacim igracima,a nekog stranca dovesti samo da mladi pokupe neko iskustvo od njega i koji savjet
Nemoj, nego kao KK Bosna trosite novac na isluzenim igracima, pa za godinu dana proglasite bankrot.
Slabo placaju
fascinantni je kako su uspjeli sjebat košarkaški i rukometni klub. rukometaši nekad igrali ligu prvaka a sada prodaju šuplju o domaćim talentima.
Za razliku od dosadašnje prakse kada su nosioci igre bili prekaljeni i trofejni internacionalci. Ovo me podsjeća i na Skretnicu onomad kad su ''forsirali mlade'' jer nisu imali ni za krečenje hale.