Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Bosna i Hercegovnina ko ostald zemlje uredzene niko od sportasa nebi igro za drugu REPREZTACIJE .Hrvack je od 1992 godnine ko su poceli rat cilj je bijo da imaju jake REPREZTACIJE da se vidie usvijetu kako su jaka nacija.
Ova momcina me iznenadio od prvog dana igra djecko svim srcem za svoju zemlju svaki komentar je suvisan sve najbolje mu zelim i sto brzi oporavak
Nadamo se i želimo vam svu sreću u tome ! Dokazali ste kako se igra za svoju reprezentaciju ! Svaka čast !
Ako Bog da! Volim te Bosno!
covjek kojeg moras voljeti
Ovaj momak je dokazao koliko voli svoju zemlju. Respekt!
@dileno, da ti imas kvalitet, ne bi si ovdje muda grizo sto je Karacic Bosanac za razliku ode tebe, dupelizac i gradjanin 2. reda u HR koje cak i Hrvati nazivaju "Bosancerosi" :)
Stvarno su me ovi momci oduševili sa igrom i zalaganjem. Aferim i sretno u "Katru" :)