Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"junacine\" se opet pokazali kako su hrabri, tja....
Ja se lično ne bih usudio ići sa hrv. tablicama u Srbiju, pogotovo još da vodim djecu. Isto kao što u Splitu svaki auto sa srpskim tablama završi u moru. Rješenje: nabavite \"glupe\" bosanske tablice, gdje se ne zna odakle si. U Bosni možda ništa nije kako treba, ali te table su najbolja stvar koja nam se desila.
ajde lala ne seri tvoji su ih i tukli...
naprijed Srbija, 80 procenata Konjicana je uz vas. Ujkanima po ledjima hahaha
Sta drugo ocekivat od srba nego mrznju? Srpski narod treba kolektivno da se osvesti i pokaze prezir prema svojim ratnim zlocincima kao prvi pocetak. Nije ni cudo sto pravoslavni crnogorci nece veze sa srbima iako su po svemu sudeci isti narod. Uskoro ce i Vojvodina da krene Crnogorskim putem nezavisnosti od mrznje i kolektivnog ludila.
wesley, ti kad vidiš čovika odmaš znaš koje je on vjere? ja san hrvat-dalmatinac, a ti si biće ercegovac-katolik? Hrvat nisi. Ne razumin, šta te navelo da pomisliš da san musliman? Da i jesan , kakve to ima veze? Ali vjera automatski znaći i narod? Zatucano kamenjarsko razmišljanje...
Linafo , zašto pišeč gluposti? Ma koji je to auto sa srpskim tablicama završija u moru? Pa svako lito je Split pun srpskih turista. To je sve propaganda protiv Splita ,pa evo jutros san vidija BG tablicu dok san iša na posal.
umjesto kamenja trebali su ih gađati cvijećem, hahahahahahahhahahahaha, što se mene tiče dobro su prošli.u zg i sa nesmiješ reći da si srbin a kamoli šta drugo.
To je taj nas balkanski rahatluk koji spominju oni sto su na nekom boljem mjestu. Mene je malo strah sto su nam i nakon toliko godina stvari poput ovih sasvim normalne i ocekivane.
http://www.youtube.com/watch ?v=kZJAwuEWR6I&feature=r elated
Važno da su ih nakon saslušanja pustili sa novim zadatkom, srpska posla.
Srpski junaci ccc gadi mi se od njih.. NAPRIJED KOMSIJE OSVOJITE TO PRVENSTVO !!!
@ Hrvatska do ... Samo sto su vama ocitali bukvicu...:P... Huliganstvo nikad nikome nije donijelo dobra, e ti opet umjesto da pricas o temi ti druge koji ni blizu nisu bili spomijes... Smijesnooo... Psi laju karavana prolazi...
srbi su jednostavno DIVLJACI
Pa sta? To oni malo bolji jel? Pa sta je bilo u Zagrebu kada su grci bili? Sta je bilo u Mostaru kada je svako prvenstvo? Daj molim te, vidi se da je urednik ovoga sajta bosanski katolik. Sacuvaj me Boze hrvatske kulture i srpskog junastva.
četn.ička st0ka...