Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli smo pravit kalkulacije i za hrvate😂
Znaci propali su u startu 🤣
Znači kur.inaaaa.
Sve je u njihovim rukama. Ovise najvise o sebi i svojoj igri, ali i o kalkulaciji Francuske. Ne bi me zacudilo da se Francuska "slucajno" opusti protiv Austrije, ako im pozicija na tabeli bude povoljna.
što bi šokalji na silu da budu qrwacka cuj Stolac na qrwackoj zastavi polako malo braco Qrwati
Ovako i njihovi portali izvjestavaju o nama. Koga briga za njihove igre
Pa boh je ispala sta da sta da ovabjeste gdje su na cevapima
Kauboji?
Ma ni nacrtani nee proći i to je to. Trenutno Nisu kvalitete za finale ali imaju potencijal za buduće
Sve je u rukama sudija
Hrvatska zahvaljujući golmanu se držala protiv Francuske dok sa druge strane očajni golman Francuske i pored onako jake odbrane imao samo 4 ili 5 odbrana s čime je dopustio Hrvatima da se drže do kraja.Jednostavno golman u Rukometu je jedna od najvažnih ako ne i najvažnija karika današnjice
Sudije su odradile sto je u njihovoj moci
izgorili sa spancima
Ma nek naberu kući i to je to.
Oni su za dom spremni !
Uvijek ako ga imaš
Nisam navijac, ali sam pratio kad su bili prejaki. Da li se slazete da su najbolji sastav imali kad su bili.....Sola, Kaleb ,Dzomba, Balic, Metlicic, Lackovic, Vori. I Spoljaric je bio tu. Selektor Cervar.
BMK