Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genijalan naslov: Hrvatska PORAZOM izgubila polufinale, jok izgubit će pobjedom hahahahahaha
, veca je senzacija sto su ovi ispali nego da smo mi usli na SP.
Pa ako ćemo tako za koga bi onda trebala navijati Jasminova djeca koja se rode u Njemačkoj. Govorim ti samo da tu nema logike. Naravno da mi je drago kad BiH pobijedi (ne kao Jasmin), ali kad igra protiv Hrvatske to je druga stvar. Želim reći da je to stvar osjećaja i ništa drugo. Vidiš meni je Hrvatska u srcu i to se ne može promijeniti.
A ako cemo bas tako,jasmin sigurno nije rodjen u njemackoj pa i ne navija za nju,al ti si rodjen u BiH pa ne navijas a trebao bih......nisam ni ja rodjen u ovoj drzavi dje zivim al je postujem i drago mi je kad pobjedi u nekom sportu al srce mi je u Bosni!!!!!!!
pa ako cemo tom logikom ti ne bi trebao navijat za bih nego za njemacku jer tamo zivis....
Sta je sada sa izjavama: \"IDEMO PO ZLATO\" (e moji kaubojcici ufurani)... Uvijek se radujem porazu Hrvata ili Srba iz jednostavnog razloga (navijaju protiv drzave u kojoj zive)...
haha koji king :D
Doći će red i na nas, čim organiziraju SP u sjedećem rukometu. Naprijed BiH!
Al zato Kostelic rastura u kicbilu xD
e moji pacenici, zulja vas kad se Hrvatska spominje a ne smeta vam sto se zadnja rupa na sviralu na svijetu u bilo cemu
Volimo da gledamo hrvate kako puše
@ dingospo BiH nije ni na SP. ovi su barem ispali tamo gdje su imali prilike ispasti, ali i proći dalje.
super, ispadose i vlasi a evo i karavlasi !! (: zivjele poljska i svedska !!