Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao sam da će Francuzi uzeti zalto. JES, JES, JES, JES, JES, JES, JES..... FRANCUSKA, FRANCUSKA, FRANCUSKA, FRANCUSKA, FRANCUSKA.... Šta je sad hrvati: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
@svinja Kad sam to izdao, Allahati reci??? Konju jedan, ups, ne treba vrijeđati konja, on je plemenita životinja!!!!
\"ja neću da izdam svoje pretke, svoj narod, i svoju vjeru!!!!! \"............pa ti si lud definitivno. Pa jednom ste izdali, drugi put mozes samo da ispravis tu pogresku predaka! Kontas majmune?
@svinja Paša, kosturica je izdajica, a ja neću da izdam svoje pretke, svoj narod, i svoju vjeru!!!!! Samo da te malo podučim oko pismenosti, prvo slovo rečenice se piše velikim slovom, a ja neću zabijati odbor u svoju, nego ću ja lično doći da tvojoj mami zabijem svoj!!!!! Kontaš????
iranac, u kojem ti vremenu živiš?... neznam šta ti dođe taj odbor. u svakom slučaju, zvuči mi nešto ko iz titovog komunističkog doba. danas su stvari malo drukčije, živimo u vremenu demokracije i kapitalizma. znači ako si vlasnik ovog portala, onda je to tvoje privatno vlasništvo. a, taj svoj odbor si možeš zabiti u svoju vodom smrljanu guzicu.
Kad ce svjetsko prvenstvo u sjedecoj...........hehehehehe. Iranac, crknut ces od muke. Vrati se vjeri predaka pa i ti mozes ici navijati za ove prave i velike narode.........Kako je Kusturica mogao a pametniji od tebe barem 14000 puta, sto nebi ti mogao?! Sramota? Pa dobro, jest ono malo na pocetku ali kad te pop prekrsti i poskopi svetom vodicom, eto te ko nov! Razmisli! Kako bi bilo lijepo da i tebe npr. zovu Nemanja ili Jozo, zar ne zvuci divno. I ne bi se morao stidjeti vise sto si muslic i sto samo od sebe pravite budale u svijetu. Mogao bi i ti da ih popljujes svaki put kad cujes nesto o toj prljavoj mahnitoj bagri....
@x citizen Znamo da od smrda i hrvata, nema gorih!!!!!!! Neće x zraka, kroz Bošnjaka. FRANCUSKA, (lupajući od klupe) bum, bum, bum, FRANCUSKA, bum, bum, bum!! A navijači hrvatske: hrvatska, bum, bum, bum, hrvatska, bum, bum, bum, hrvatska, a na to naviječi Francuske, koje su naučili Bošnjaci, na _urac!!!!!
Boze ima li glupljeg naroda (znam da sam se sad provalio, hehe, cuj mene, narod) od ovih mosnjaka ili kako se vec vabe!?
@hrco E moj hrco, ti nemaš veze sa historijom!!!! Oni su Nama Bošnjacima na miran način dali dali sve, tj. kulturu, vjeru..... A oni vas nisu pošteđivali života, kao ni srbe, znači, oni su vas tukli (kao na ljetu, poslije utakmice Turska-hrvatska), i pljačkali!!!! Ti malo bolje nauči o historiji, pa kasnije pametuj nešto, može li???
HRVATSKA HRVATSKA HRVATSKA hippy ti si navijao za turke na euru a oni ti guzili pljačkali pretke 500 godine nema šta vi bosanci dokazujete da ste tupav narod kao i srbi nema nitko ravan hrvatima
@Iranac2 Brate da nastavimo, Alžirci, Tunižani, Kenijci, Marokanci, i skoro sva sjeverna Afrika je porijeklo Francuza!!!!!! Francusku reprezentaciju, bilo koju, ćete naći da ima bar jednog Afrikanca, a da Muslimane ne spominjemo.....
u Francuskoj zive nasa braca Alzirci i ja navijam za Francusku
svih 11 do 12 miliona hrvata sirom svijeta ce u nedjelju disati za samo jedno ZLATO! zavidim im zavidim
kompleksi su neizljcivi dragi \"bosnjaci\"(islamizirani,poturceni hrvati hrvatsko cvijece kako god ko hoce) CESTITKE IZ HRVATKE REPUBLKE HERCEG BOSNE ZA REPUBLIKU HRVATSKU!
Sto se Nobelovih nagrada tice, TO JE POLITIKA. Trebamo biti realni, danasnja nauka pociva uglavnom na temeljima koje su postavili muslimani. I ne, ja nisam musliman ako sada to mislite. Od Ibn Sine za medicinu pa nadalje, za optiku, matematiku, astronomiju, temelje su postavili Arapi i Perzijanci za vrijeme islamskog procvata u periodu oko 1000. god. p.n.e. Sad da se vratimo u sadasnjost i na temu, ovo je prije svega sport, i svaka cast finalistima jer nije lako doci do finala, ali ovi komentari koji pisu ovi kvazi hrvati su ocajni, malo vas ima ali ste izuzetno glasni, a Bosnjaci bi vas zgazili za jedan dan jednim stampedom bez ijedne puske ! Na stranu i to, nisam Bosnjak,ali Bosnjaci i Hrvati su kroz historiju (od Kulina bana preko vojne zastite Dubrovacke republike i srednjovjekovne prodaje bosnjackih topova Dubrovniku koji su inace bili najveci u Evropi sa promjerom 110cm) uvijek imali dobre odnose, i trebaju su ponovo okrenuti jedni drugima PROTIV Srba.