Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka istupe! Dosta tiranije manjinskog naroda i manjeg entiteta.
lik cestitao genocidni dan...ma hebo mater i on i rs ...dosta je cutnje!
ovaj momak još ima kartu tzv. eres do 99. godine al već od 2000. i potpisom vlade tzv. eres karta se mijenja ne drastično al taj 1% dovoljan da Brčko Distrikt podijeli tzv. eres na zapadnu i istočnu
istupite bujrum
I treba ga osudit, glupan igra u Bugojnu i zna sta ce izazvat to cestitanje. Samo prijetnje smrcu su uzas i to se nije smjelo desiti. A ove prijetnje da ce da istupe slobodno neka istupe. Ionako za kifle nemaju a sad nece imati pogotovo.
Napisao sam neki dan - O ovim stvarima treba ili prestati pričati (prijetnje, psovke itd.) ili treba podijeliti državu totalno. Ovako samo se samo stvara anksioznost kod mladih posebno. Čista budalaština.
i ja ti rekao da ti kevu treba podijeliti
Provokacija da,osiđivanje ne. Kako mislite da je ovo moguće?
RS genocidna tvorevina. Nije ovaj momak kriv, onaj ko ga je odgajao i učio, dobro mu je valjao u životu.
jb_t.. cestita neustavni dan i sada trazi od drzave BiH koju ne priznaje da ga se zastiti i cudi se cemu takvi komentari.. ojjjj ebooote mozak glupi...
Jbt kao da je Karabatić a ne lijevo mudo, još četničić
Prezime doticnog dosta toga govori o njemu samom. Zasto se onda i cuditi?
Ovaj rukometas sa RK Iskra ima zakljucen profi ugovor na tri godine. Pred kraj sezone je suspendovan zbog nepostivanja obaveza prema kkubu. Ovom objavom lik pokusava da od sebe napravi zrtvu i ciljano je cekao trenutak kako bi isposlovao ispusnicu bez ikakvog obeštečenja za RK Iskra. Ovo oko prijetnji je cista laz i podvala a ovi iz RS uzivaju u lazima i podvalama.
bas su bitni jarane prvi put cijem za njih
das g0vnaru hljeb i jos ti s3re na glavu g0vno smmmrdaljesinsko....
Stvarno ste bolesni više sa Danom RS. Što više kmečite mi ćemo ga više slaviti, a vi slavite šta hoćete, meni ne smeta...
Nazivaš nekog bolesnikom a slaviš Dan genociteta ,genocidno kopile
Ma de,nemojte..😂😂
Ugroženi narod,mrš mi iz avlije
Pa cekaj malo, jel se taj blento makar pokusao izviniti, obrisati to sa svog racuna? Trener odmah poletio da ga brani? Zasto? Neka se prvo pokaje za to sto je uradio, posalje izvinjenje navijacima kluba, upravi, suigracima, pa onda da vidimo sta dalje. Protiv sam nasilja, ali poslati ga u RS, Srbiju ako misli da nista nije kriv.
Uhapsiti i trenera ako pomaze protivustavne radnje... Pa dosta je vise merhametluka.
Ko mu je kriv kad je glup.