Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
selektore majstore, nek svi budu iz ljubuskog ako su najbolji i ako ce se borit za bh dres kao sto su se svi ovi momci borili u prve dvije tekme. fantasticni ste, volimo vas i samo tako nastavite!!! hajmo veceras namucit janeze
samo da poslije ne odu igrat za A tim hrvatske :)
Od toliko stvari iz intervjua, vi ste stavili ovakav naslov koji je izvučen iz konteksta?! Stvarno...
pa moraju mediji malo dici tenzije, to poboljsava posjetu i kometarisanje. Ovako nam se sve desava u ovoj drzavi, zavadi pa gledaj sa strane i umiri od smijeha...
@h8er. Vala baš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast na selekciji, igri i dosadašnjem rezultatu. Ovo je sigurno ono najbolje što Bosna i Hercegovina ima! Kapa dole!
SVI U ZETRU !
Imaš nešto na nosu. XD
Samo naprijed treneru, nedaj da te carsijski papci izbace iz takta svojim mahalskim komentarima.
Nije posteno sto ovoj reprezentaciji nisu dopustili da igra u LJubuskom.....da pokazemo sto je istinska atmosfera....
ovu mladu reprezentaciju volimo i mi hercegovci a i vi bosanci :D ,ma koliko se mnogi trudili da zavade i omalovaze talenat ove izuzetno perspektivne reprezentacije -zayebali su se.....Ljubuski je uz ovu reprezentaciju svim srcem ,a bolesnici nek se lijece...
tako je brate!!
Daj nam proberi 3 Ljubusaka za Predsjednistvo BiH!
imal prenosa?
bht 20:50
toooo napokon pravi ljudi,sad cemo da i ka.ra.mo u rukometu za par godina heheheh
Ako ce se ovako boriti za BH dres dabogda nam svaki drugi bio ljubusak, sirokobrijezanin, banjalucanin...nas 3 dusa jedna to je moja domovina! Bolan da vi znate bolesni umovi koliko srce Bosna ima, cijeli svijet bi mogao u njoj da zivi i to komotno.Bosna je to...a Boga mi i Hercegovina...kad vidim ovu dijecu kako se bore i kako su preksinoc slavili sa navijacima, zaista me tjera da vjerujem u svijetlu buducnost ove drzave. VI STE PONOS DRZAVE!
Klixovci zašto vazda pravite negativu oko pozitive?
svaka cast selektoru i momcima na igri i zalaganju, niko im nece zamjeriti i ako izgube uz ovakvo zalaganje ali mislim da ce i slovenci pasti, nemogu oni protiv nas ni u jednom sportu osim u skijanju.
I onima sto nabijaju na nos za ljubusake isto nabijem na ***...
nidje veze, sto se mene tice nek svi budu iz Ljubuskog ili Banjaluke, dok god igraju za BiH meni to nce smetati i ne vidim razlog zasto bi ikom smetalo jer momci igraju za BOSNU I HERCEGOVINU!!!
Svi traze i mali prostor da sputaju nesto sto je dobro u ovoj srzavi,treneru svaka cast kako si poslozio momke dok je ovakva i gra i rezultat niko ti ne moze nista prigovoriti.Sretno veceras.