Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lojavci, držite se vi sjedećeg rukometa. BUUUUUUUUAAAAAAAHHAHAAHHHHAAAAAAHHAHAHAAHAHAAAAAHHHH
Francuzi multi kulti tuti fruti Stari serbski prijatelji
Vodi sve finalu Hrvatska-Francuska a tu si cini mi se nazalost bolji francuzi
ihhh, a Danci ? a Spanci ??? ne bi ja njih otpisao..
nisam zadovoljan, primiti 39 golova je sramota. Iskljuce nam igraca u 2. min, nije nameran prekrsaj bio . Valjda dobijemo Beloruse, mada sumnjam...FRA su sila..ajd bar se nadati da ce "pustiti" Hrvate u cetvrtak da i oni prodju, kakvo bi polufinale bilo da domacini ne igraju
@mirota Nebrini se, pomoci ve vam braca hrvati.
Samo dobro u prvih 15 minuta. Covjece zabiti 30 golova francuskoj. Pa hajmo realno. Svaka cast komsijama, treba pruziti otpor ovakvoj francuskoj. Nase bi i s drugim sastavom pregazili samo tako.
da, ali i primiti 39 je umetnost...swedjanima su "samo" 23 dali ...srpska odbrana ne postoji , kao i krila, uzas...kako dobise Island nije mi jasno, ali opet su medju 12 u Evropi pa daj sta daS.