Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO !
@Darinka ... 😂😂😂
daj ba toromanovicu bar 5 minuta....ipak je momak dosta za repku dao
Zalutali definitivno!
Svaka čast momcima za borbu. Falio Vlado Vranješ puno,Benjamin i Haseljić standardno dobri.Opet nas igra 7:6 igra košta 2 gola bezveze.Žao mi samo što svaki put pobjedimo sami sebe tim kontrama i izgubljenim loptama. Ali nema veze idemo jako u kvalifikacijama za svjetsko.
a kad cemo skontat da se igraju 2 poluvremena
ljudi ba, nemojte da se mirimo s činjenicom sto smo samo otišli na EP, konstantno radimo iste greške, žurimo u kontranapadima koji su nam najslabija tačka, nismo konstantni u odbrani opet, forsiramo isti rukomet, ne znam, nisam pametan
Kakva Bosna i sport sta je s vama.Dok god je vjera na prvom mjestu bicete zakovani za dno u svakom segmentu.
kontranapad misaona imenica za nase igrace, prosto nevjerovatno za igrace koji se smatraju profesionalcima...
da u sve 3 tekme nismo gubili tolike lopte...dalje bi prosli...ubi nas nasa kontra
Ćete opet kao i inače slaviti poraze ili?
Hvala vam momci na casno predstavljanju drzave Bosne i Hercegovine. U kakvim uslovima ste otisli vi ste ZLATNI NASI MOMCI. SRETNO!
jbt, do kad cu slusat to "u kakvim su uslovima otisli" ko da su bili dvije godine u logoru prije prvenstva...kakvi to svemisrski uslovi potrebni da dobro igras, svi godinama igraju profesionalno u svojim klubovima?
Covjek bi reko oni sirotinja nemaju sta jest,momci mozda nemaju nekih para od reprezentacije,ali u svojim klubovima zarađuju velike pare,imamo par igraca iz jakih europskih klubova,moraju bolje igrat na stranu sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prce I terzic ne smiju igratiiiii!!!
Vazda drugi povedu a mi izgubimo ,cim drugi povedu mi se predamo ,nasa posla!
Eeee, sada ce oni nasi uobicajni golovi: "ono nešta iza ledja", "šaraf", "brzine lopte od 136 km/h", koje ce se vrtiti na tv špicama dokle god traje prvenstvo. Nebi li p.o.c.r.k.a.l.i ovi nasi vjeciti dušmani.
Idemo Džekoooo