Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li morate cjeli dan da nas bombardujete vjestima iz nebitnog sporta susjedne države...još bilo polufinale...tačno se ko je vlasnik portala
Danas sam išao u Mercator i stoje ispred 3 imigranta i izlazi čovjek iz Meratora i ispade mu keks koji je jeo na pod i ovaj jadan s poda uze i pojede ja sam se zabetonirao od užasa e to treba da se rijesi i javno pise a ne ovakve gluposti o epskim borbama s loptom se dodaju punih stomaka i nesto kao predsz tavljaju.
Drago mi je sto su moji Hrvati dobili ❤ Ipak sam ja polu Hrvat i uvijek cu bodriti Hrvatsku. Skutori ce uvijek biti Hrvati u pokusaju.