Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BILO BI SUPER DA SE I BOSNA PLASIRALA,FAVORITI SU 1.FRANCUSKA 2.DANSKA3.HRVATSKA
JOS SAMO DA OSVOJIMO I TO JE TO....AJMO PAKLENI
Dobra arena, mada mi ona u Beogradu djeluje bolja. Mozda zato sto je prostornija, tj. veca. Gradi li se u Sarajevu sta osim najavljene Cericeve vila-dzamije?
ja bi bas volio da tih 20% teritorije bih koje navija za bih tj bosnjaci)islamizirani hrvati) da su dosli u hr mislim da bi ih tamo oni nacisti fasisti huligani trpali u rake i kopali DOBRO VAM JE ovako poturice POZDRAV OD SRBENDE IZ REPUBLIKE SRPSKE TJ ONIH DJELOVA TERITORIJE KOJI NISU 20% :) btw.mocna arena!
Sva sreća pa se Bosna ne plasira ko bi osto od takve nekulture, peksinluka i tog jada da su otišli gore!!!! Ajmooooooooo HRVATSKAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajd\' se odlucite je li sijecanj/prosinac ili je januar/decembar? I nije prvenstvo u sijecnji nego u sijecnju.
šmrc, samo je malo falilo da budemo dio ovog spektakla :( siguran sam da bi bili ubjedljivo najbrojnija navijačka skupina poslje domaćina, očigledno su ovi iz EHF mislili drugačije na njihovu a i našu žalost...
ETO MENI KONCERTNE DVORANE! :)