Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se za svoju zemlju igra..srcem..a,nasi prodaju utakmicu Svici i nikom nista..svi bi vi dobili po GOLI OTOK u Jugi za vrijeme Tita..za Izdaju Zemlje..a,ovdje selfije salju kako trose pare..FUJ..ZATO NAM SE RUGA SVAKO IMALO NORMALAN.
A Duvnjak izgleda original.
7 ercegovaca 7 rabri jugovica srba,bravo katolicki srbi,car lazar bi bio ponosan na vas ercegovacke katosrbe.
Oh u Mostaru. Škutori idite u Zg na slavlje. Smradovi jedni hinjavi.
Cuj docek u Mostaru hrvatskih rukometasa.Kakve to Mostar ima veze sa hrvatskim rukometasima da ih docekuju haha
Kaze izbornik Hrvatske,kad BIH igra ,ja imam problema sa ekipom jer svi prate kako ce BIH igrati. .Ma treba ih docekati lijepo nase Bosance i Hercegovce.
Vamos España!
Okupatori
Sta veze ima, ko ih je.. Odabrali su gdje ce igrati i koga vole srcem. Nego Bošnje, promjenite politiku i okrenite se nekom, dobijte dvojni državljanatvo neke jake zemlje. Ne možete biti sami i moljakati ove zločince UZP i Genocidaše. Npr: potpisati bilateralni sporazum sa Turskom, Arabijom, Indijom pa da imamo dvojna državljanstva neke jake zemlje. Pa da se tjeramo onda ko ljudi.
poslije kazu Bosna i herceg nije za sport a poal hrvatske rekpe odavde
porucio bi onim liberalnim bosnjacima sto su mi jucer minuse pucali da su upute za mostar na docek kockastih......M.ater im ebem
To i mi sta osvojili?
@GorazdeGradHeroj niste vi ne sekiraj se..
Da im nije nas, ne bi nikad nista osvojili