Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim momci...srce mi je k\'o kad je Dzeko dva gola sinoc :)
I krv svoju za BOSNU moju!!!!!
Brao momci !!
Zao mi je sto skenderija nije bila puna, jedini sport u kome igramo dobro, a publika to ne primjecuje. Zamisli samo da je fudbal liga sampiona, stadioni bi bili puni i ovi momci su to zasluzili, a ne nasi ocekuju da cemo osvojiti ligu sampiona pa tek onda da dodju!
Već sam zaboravio šta znači izaći sa osmjehom iz Skenderije. Hvala vam beskrajno!!
onstanta dočekuje Ciudad Real (3. februara), dok će Zagreb biti domaćin Sankt Peterburgu (5. februara) FEBRUARA?? hhhhhh
Pobrkali ste datume narednih utakmica u tekstu. Pise da su u februaru!!!
ta ce irfan smajlagic ja mu kroz noge probacivooo
To BBB pustite vi pa nek vam k.araju sestre kosto mi radimo jado jadni
e moji jadnici, jeste jadni, pa mi ćemo pustit St. Petersburgu i vi ispadate...jednostavno ;))
Jos jednom treba odati priznjane SARAJEVSKOJ publici na podrsci i multietnicnosti pri navijanju za klub u kome vecinu cine Srbi i Hrvati ovo nesto vako nazalost se ne moze desiti ni u Zagrebu ni u Beogradu a kamoli u nasoj zemlji ,Banja Luci ili Mostaru Ivane, Dusane....hvala vam na dosad najvecem uspjehu Bosanskohercegovackog klubskog takmicenja.Bosna je vasa i vi ste Bosnini.Kao sto neko rece mozemo mi iz Bosne ali Bosna nikada iz nas!
polomicu case od kristala
sta je ne valjaju vise srbi iz banja luke sada uvozite srbe iz srbije
karacic u napadu, cakic u odbrani, marjanac na golu...dusko momcino bice bolje...
Svaka cast Bosno..vi ste nase svjetlo u tami bh. sporta.Samo me strah da ne bude malverzacija od strane EHF-a i bitnih ljudi u toj organizaciji, pa da ne bude dogovora sa Ciudadom ili Zagrebom o pustanju utakmica nasim konkurentima.Ali nadam se da nece, jer su ipak u pitanju veliki klubovi..
Bravooooooooo momciiiiii, M.u.d.a nasa ponosna svaka cast i svaka vam dala al od srca =)
BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!