Liga prvaka u rukometu
0
Bosna remizirala sa Gorenjem
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLJUČNI MOMENT UTAKMICE JE NEREZONSKA PROMJENA GOLMANA U EKIPI BOSNE KAD JE GRAHOVCA POSLO NA KLUPU KOD 3 RAZLIKE ZA BOSNU KOJU JE NOVIO GOLMAN ISTOPIO ZAČAS I NIŠTA NIJE ODBRANIO. @RS AKO JE OVO OZNAKA ZA REPUBLIKU srbiju onda je ok A AKO JE U PITANJU ENTITET JEDNOG KREKOVANOG NARODA ONDA TI PORUČUJEM DA POSTOJI MOGUĆNOST DA I TI ZAIGRAŠ TU ISTU ODBOJKU ILI U RATU ILI UMIRU.NISU NI BOŠNJE ŠTO SU NEKAD BILE!!!
A vi iz RS u čemu ste vi dobri. U kojem sportu ste vi dobri. Što Borac ne igra u ligi prvaka.
e bosanci moji dobri. vatajte se vi sjedećeg rukometa. u tome bi molgi biti najbolji. :)
Šteta igrali su dobor, mada su krila kao i pivot totalno podbacili. Ne znam jesu li dali ijedan gol iz igre.Atmosfera je bila odlična.
Neriješeno, ne nerješeno.
haj dodji da mi polizes SVETE MOŠNJE:) ono vi to lizete po vasim bogomoljama hahaha
E, uvijek Mošnjama krive sudije pa ga je_bi...
sport24.ba