Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj liga prvaka a ulaz besplatan samo u Bi H
mami ti ga move-no
Znači spremili ste guzove.
@LIVNO slazem se sa tobom!! KAKAV JE OVO UOPSTE CLANAK!? .... sve osim poraza bilo bi iznenađenje. Ja neznam kakve druge komentare i uopste sta drugo ocekivati? .... Nema nade sve ce nas bobiti .... Pa super j.e.b.o.t.e !!!!
Smijena ova bosna ko dovodi igrace potut Hasana Terze to su momci kojih nije moglo zapasti ni u maticnom klubi odjednom igra ligu prvaka,onaj mali Nedim Jusufovic pratim rukomet puno i znam sve mlade talente taj momak se nebi mogao uvrstiti medzu prvih 30 u bih od svoje generacije po kvalitetu odjedom igra za bosnu hahha.Zao mi mnogih talenata po bih koji nemogu da nadzu bar klub u kojem se radi kolko tolko profisinalno kao bosna,a oni dovode takve antitalente koje ni Talent Dusebajev nebi mogao pomoci jer su totalno retardirani npr. jedan od takvi je Medzic koji je citav civot u bosni zamjena bez obzira ko dodze pa makar i ovaj Arapovic.Znam neke mlade igrace koji traze agazman u inostransvu neki su ga nasli poput brace Bubalo iz medzugorja i jos neki veoma perspektivni momci jer vide da im nema mjesta od retarda sarajeskih terze,jusufovica i ostali.Najbolji primjer je Mrino Maric nije mogao u bosnu pored Damira Selmana koji se i nebavi rukometom a zato ima mjesta u Zagrebu.
@LIVNO Stvarno nema smisla kad je sport u pitanju pisat takve komentare, sa ovim komentarom si nam dao do znanja da je lako biti Hrvat u Livnu
@LIVNO a jesi primitivac...
haha... turske plačipičhke, već svukle gaće.