Drama u dvorani Mirza Delibašić
0
Bosna BH Gas pobijedila ruski St. Petersburg
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Bosni! Svaka čast!
TO BOSNOOOOOOOOOOOOOO gazi ruse majku im pokvarenu i prgavu
Sankt Peterburg (rus. Санкт-Петербу́рг IPA [ˈsankt pʲɪtʲɪrˈburk] , od 1914. do 1924. Petrograd, rus. Петроград IPA [pʲɪtrɐˈgrat], od 1924. do 1991. Lenjingrad, rus Ленинград IPA [lʲɪnʲɪnˈgrat]) je grad i federalni subjekt (savezni grad) u Rusiji, smješten na rijeci Nevi na vrhu Finskog zaljeva na Baltičkom moru. Često se pojednostavljeno naziva Peterburg (rus. Петербург) dok je neformalno poznat i kao Piter (rus. Питер IPA [ˈpitʲɪr]), kako ga zovu njegovi stanovnici. Dakle, u nazivu ovog grada, a ni istoimenog kluba, nema nigdje slova \"s\", pa zašto ga, onda, stavljate?
Tko je u Isusu Kristu, on je uvijek pobijednik. Bravo Igraci Bosna BH Gas.
Sta ovaj Ilic predstavlja ? Ne slusajte ove budale sto govore da treba ulagat u rukomet ! Kako cu ja sutra da kupim hljeb koji kosta 1.20 KM ? Manite se corava posla, ne zanima me sport u ovakvom drzavi.
u ovaj rukomet se tako malo ulaze svaka cast ovim likovima kamo srece da ima jos bar 2 ovako dobra kluba u drzavi
Brao momci !!
Sta psujes ba Rusima, nisu oni ko Srbi vjeruj mi, mozda 1% !! ;) Boli njih racKu za Srbiju... Russia and Bosnia (L) VOLIM TE BOSNO !
Cestitke momcima :) Sretno u narednom susretu! :D
Cestitke iz Tuzle.....sad poderite Rumune!
Sljedeca im je deranje guzova...razvalit ce ih ko god bude hahahah >:D
Cim je Bosna pobijedila nema sanse da je posteno...da je u pitanju sjedeci rukomet to bi bilo vec shvatljivo...Moraju nas malo i pustit ljudi, jer bice ofirno da nas svi izrasturaju...cisto iskreno
svaka cast momci, uljepsali ste mi noc, iskreno :):):):):):) ovo se treba podrzavati ljudi u ligi prvaka igraju jos jednom SVAKA CAST
Bravo momci, odlicna utakmica, zasluzena pobjeda i fantasticna atmosfera. Idemo dalje... www.worldofbasketball.org
Samo ovo je klub u kojeg drzava i grad Sarajevo trebaju ulagati i ono malo para sto imaju na raspolaganju!!
CESTITAM IMAMO SANSE!!!
jos uz dejanu ce u bunilu poderat i fesn gurua i fedju i matu i mimu, ma cijeli obn