Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni BHT ni FTV ne prenose utakmicu.Nadam se da će te dvije u s r a n e kuće propast jer su samo to zaslužile-da im se zametne trag,jer globe narod i uzimaju a daju racku za uho. U isto vrijeme...HRT 2 naravno prenosi utakmicu dok FTV prikazuje Igmanski marš ?\'\'!!!!!!!!!! a BHT njemačku sapunicu.i šta će naša djeca naučiti.Da igraju rukomet sigurno neće.majki im ga nabijem komunjrsku i zatucanu.
idemo momci da pobjedimo Zagreb i da jednom nogom odma obezbjedimo to cetvrto mjesto....sretno Bosna
Biće gusto biće -8. Do poluvremena.
eh ba s je veliki okrsaj, boli glava :))) pogotovo za ligu prvaka
i pjesmu “Čudna jada od Mostara grada”, a koja je tokom proteklih godina postala svojevrsna himna \"studenata\".
@TAEKWAN DOO Tačno tako. Sve po spisku!!! i SDA-u i SBiH-u i SBB-u...svim tim kriminalcima i lopovima koji nas tlače već 20 godina tako treba po spisku kako si ti naveo. Njima sport ništa ne znači. Daj pokradi, otmi, isisaj i iscrpi... To im je glavno!
J E B E M LI V A M S V E P O S P I S KU