Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Austrija pobjedi Finsku, što je velika vjerovatnoća, pobjeda protiv Španije skoro da nam ne bi ništa posebno značila, jer bi opet ne bi smjeli izgubiti u Austriji ako želimo na EP. Jedino šta bi nam pobjeda večeras u tom slučaju donijela je da bi nam u Austriji bio dovoljan i remi.
Idemo direktno ako mi dobijemo Spaniju, a Austrija izgubi od Finske.
idemo španjolska, samo derite kozojepce.
Hajde da to vise rijesimo, i plasiramo se. Pa Greenland ima vise nastupa na SP i EP od nas.
Motiv je na našoj strani, treba podržati momke u što većem broju, i biće gusto do kraja. Publika i atmosfera donose prevagu u ovakvim utakmicama.
FACETV, bolja kvalitetnija i sve od drzavne sine -_-
Ja nesto postao umoran od ovih nasih reprezentacija. Uvijek nam malo fali, jedan bod, uvijek nesto odlucujuce svi smo puni optimizma i vlada dobra atmosfera, rasturit cemo ih, jaki smo, bla bla pa na kraju popushimo. Odose zivci zbog zmajeva vise mi se i ne gleda
Sta je Terzić htio da kaze ostvari, ko jebe navijace nebitni su
Sretno rukometnim zmajevima. Ne bojati se Spanije !!!
Vamos Espana
ČIM SE U SARAJEVU IGRA TU POBJEDE NEMA, BAKSUZNO JE BILO I UVIJEK ĆE BITI PA NEK SE TRUDE SAV SPORT U SARAJEVO PREBACIT, UVIJEK ĆETE BIT BAKSUZAN GRAD I NULA OD DOMAĆINA
Joj jasto ja ne volim te euforije, kad pogledas rekao bi sportska velesila, a mi ne mozemo grkima jedan gol dati.
Sta pucate minuse necemo plaho izgubit ako se to racuna, pih necemo ni 10 razlike.
@black hawk ti si sam od sebe minus, ne treba ti ih niko pucat
Nabijat ce gol razliku nad nama.
Sretno zmajevi!