Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marković odigrao čisti X frajer skin'o jaku kvotu
Sta da kazem... Ako nemamo snage ove levate pobjediti sta onda traziti dalje
Dobro je momci, svaka cast, idemo dalje!!!
Problem je selektor,stalno nam se ponavljaju iste greske. Imamo dobru ekipu ali ponekad izgledamo kao srednjoskolska ekipa na turniru povodom dana skole. Markovic je rukometni Safet Susic,zlo koje moramo istjerati jer sam otic nece
Meni nije jasno kako onaj Litvanac što je izašo u 57:58,dobio dvije minute a ušo u 59:54...jeb.em ti matematiku...
samo smo sebi krivi sto smo nesposobna reprezentacija za zavrsit utakmicu u kljucnim momentima vanjska sut linija beskorisna Prce je se i trudio, Malinovic ocajan i nije pokazao apsolutno nista .
loše, zaista loše. Ovčina neprepoznatljiv posljednjih par utakmica za repku...skroz loše igramo čak i sa igračem više...
Ovcina najgori
Ovaj kikser naporan ko stidna baja
gospodin_kikser je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "Ovaj kikser naporan ko stidna baja" hehehehe morat cu ga naprasit prasinom, ili polit benzinom pa sibica.
Evo jos jedne picajzlee, tresem hashima al lapili ko zuco i ne pustaju :)))) Deρozito Kamata i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "Ovaj kikser naporan ko stidna baja"