Damir Doborac, rukometaš
0
'Bh. reprezentacija treba jake utakmice'
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci su odlicni ako u obzir uzmemo uslove u kojim igraju,drugo nemamo strucnog kadra koji bi vodio te momke,a po cemu su to terzic i harmandic losi,da mi je samo znat,pa brate igrajte vi,ako njih dvojica nevaljaju,...harmandic ide uvijek u rizicne situacije i nema utakmice da ga ne smlate ono posteno,terzic je sjajan kreator igre,a zna i gol dat izvan linije od 9 m,svi oni koji se razumiju u rukomet znaju i o cem ja pricam,...mozda je nekom moj komentar glup,ali ako terzic i harmandic nevaljaju pa ko valja...momci sretno
potpuno se slažem sa SA ,sve neki glumci,a čim jači protivnik useru se,harmandić u prosjeku upropasti deset napada,terzić za nijansu bolji,sve u svemu jad i čemer.
Najbolji igrač reprezentacije.
Dupune za mob preko FB http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=266052309755&ref=mf
pa i on je jedini koji je odigrao na nivou,...vidi se da je spreman dosao u repku, a ne kao ostali, ili griju klupu ili ne zele da igraju za ovu repku. Veliki broj igraca i nema neku preveliku zelju da se kvalifikuje na neko vece takmicenje, sto je jos vece razocarenje od same igre. Strucni stan isto 0, katastrofa....vrijeme je da i rukomet preuzme neki bolji strucnjak, da uvede malo reda i discipline u repku a ne da se forsiraju igraci koji ne zasluzuju. Tu pogotovo mislim na Harmandica i Terzica, koji su prosjecni igraci a ponacaju se kao da su Olimpijski prvaci!
pa dosta mi je vise price da ova reprezentacija ima potencijala. to se govori vec deceniju a mi se nigdje ne kvalifikovasmo. uzas