Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeee,,,Te 84 te za vikend -Zeljo na grbavici protiv ,cini mi se , piksijevog radnickog za plasman u kup uefa, bosna -jugoplastika na skenderiji, nrdjelja-zetra bosna-medvescak hokej, navece u skenderiji Elthon John!A vidi sada!E Sarajevo grade,,,,
Kad se sjetim nekad Borac iz bl, bosna, krivaja, najjaci turnir u evropi u Doboju, Arslanagic, popovic, zovko, onaj sto je osvojio sa hr zlato na olimpijadi i sa zagrebom lp...Pred svakom skolom rukometno igraliste, radi se sa svim uzrastima,,,Zar moze rukomet u bih ovako nisko pasti?
Čuj "polahko" , odkud im ovo "h" u riječima?
Ti Mijate i dalje govori kuvanje, kuinja, iljada, a mene zovi Amo.
Nedajte se bauštelci iz dojčland.
PolaHko fanatikosi ohanite malo, pita li vas ko sta? Granice BiH podhitno treba zatvoriti i minirati. No way out, no way in.
oglasavaju se uprazno kao i dosad a niko da neke prave korake poduzme samo silom se moze nesto promjeniti pickice bosanske
momci barem nesta pokusavaju. dok domace balije cekaju na gotovo. klosari i laprdarosi u prazno. rat savezu vol.2
valjali ili ne valjali ovi decki oglasili su se pa zasto navijaci ostali cute..
ovi fanatikosi mi bas idu na ćunu ...ko su ? smradovi obicni ...minhenska brigada kao i njihovi ocevi
Zvjezdana treba da bude predsjednik rukometnog saveza BiH!!!
Seru k'o foke. Trbavi majmuni iz dijaspore.
Puno pricate ko i svi u drzavi a niko nista ne poduzima
Umjesto što se oglašavate, mogli bi nešto konkretno pokrenuti. Rat savezu je donio dobrih stvari, možda je red i za nastavak.