Savladali mađarski "Pick Szeged"
0
"Barcelona" pobjednik rukometnog turnira u Doboju
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turnir propao kao i dobojski rukomet.Osim Barcelone sve druge ekipe su slabašne.Nije to više ni sjena turnira sa CSKA,Steaua,Metaloplastika,Sloga Bosnaprevoz itd.
ako je ....\"Gummersbach\" iz Mađarske... :) onda moze i \"Željezničar\" iz hmmm... Francuske :)
Sto onda ne pise \"Velez\" protiv \"Sarajeva\"?? Gluposti pricas...
stavljeno je pod navodnike, baš zato što je naziv kluba, ne moraš navodnike koristiti samo u obliku ironije ili sarkazma.
Samo ne razumijem zašto je naziv kluba tj. u ovoj slučaju Barcelona stavljeno pod navodnike (\"), ovaj \"novinar\" koji je ovo pisao očigledno ne zna za šta služe ti znakovi.
http://www.powerplaymanager.com/r305072 super menager igra-nogomet i hokej
burek pita Zelji ćundara