Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citam naslov i suze mi same teku,voljela sam Bosnu upravo zbog ovog igraca,jer ima ono sto sportista treba da ima,igracku drskosti kada mu se da sansa dokaze se kao igracina,postane najbolji strijelac sa 92 postignuta gola,a kada ga zapostave onda oni koji ga nevole ostvare ono sto su htjeli cijelo vrijeme,uniste zelju i bace ljagu na velikog igraca,Adnane zelim ti srecu i gdje god da budes igrao bices ono sto ce mnogi sanjati,jer ipak ti,doborac i slicni vama trebaju da se dokazu \"velikanu\"smailagicu koji je 96 ljubio saharu,Volim te Ado:))))
Smajlagiću, praviš nejasne poteze.
e ovo stvarno vise nema smisla,,ocito se u HC Bosna BH Gas ide na to da se otjeraju svi igraci koji ostavljaju srce na terenu...uprava a pogotovu trener Smajlagic mi nikako nisu jasni,,rijesiti se takvih igraca kao sto su Jaskić i Golić pa to niko normalan ne bi ucinio,mislim da u ovom trenutku najvise gubi HC Bosna BH Gas,,a pomenuti igraci ce sigurno naci neki novi i mozda i bolji klub od HC Bosna BH Gas,,,sretno Ado i Nešo!!!!!!!!
UNISTILU SU GEKU, MELICA, KOVACA, HUSKICA, KRATOVICA, LAGUMDZIJU, A ONI KOJI SE BAVE RUKOMETOM POZNAJU KAKVA JE TO GENERACIJA RUKOMETASA BILA U BOSNI
Naravno kada se trenerski anonimusi na anma uce i kada se reda poraz do poraza, kada se krilo stavi na beka i da mu se duplo manje vremena nego u reprezentaciji. Bravo Purivatra, bravo Smajlagicu!!! Jaskicu idi ti negdje gdje mozes igrati, pusti ove papke klasicne!!!
Hajde ti u Krivaju koja je od tebe i napravila igrača,tu si uvijek dobrodošao!