Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrni, okreni, Markez je ipak naj, naj, najbrži od svih! Kao da vozi jaču klasu od ostalih!
Honda bila i ostala najbolji motor u najjacoj klasi.
a gdje je murija ?? Ko je ovdje kriv 😂😂😂
U kladionici
Španski cigan!
Za jučerašnju trku najviše je kriva DORNA. Prvo je oštetila Milera što je odložila start. Onda je dozvolila Markezu da pali motor gurkom na startu i da vozi u rikverc što je zabranjeno te je trebala još jedan krug za zagevanje da naredi a Markeza da stavi na začelje! Onda je Markez koji je ubedljivo najbrži na stazi napravio kompletan cirkus sumanotom vožnjom!
Markez je trenutno daleko najbolji vozač u MotoGP i ostali nemaju odgovor na njegovu brzinu! Zato je trn u oku svima! Ne opravdavam njegovu vožnju juče ali su ostali vozači trebali da mu se sklanjaju jer nisu mogli ničim da ga zaustave!
Da je startovao sa začelja bez problema bi ih sve opeglao još na pola trke! Tolika je dominacija bila, bio je brži od Rosija 3 sekunde po krugu a od čela trke jednu sekundu što je sramotno za ostale!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaki bezobrazluk treba kazniti zatvorom
ja bih ga stigao i zabijo se u njega da izgorimo obojica ahahah !!
@posteniBosnjanin možda bi se on kontinuirano zabij'o dok ga ne zapali :) ha ha
Hajvan na motoru. Ovo je sigurno neka kockasta glava zalutala u svijet sporta