Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LBJ-jedini igrac poslije MJ-a da osvoji MVP REGULARNE SEZONE,MVP FINALA i osvoji olimpijsku medalju ....
sliavodobitnik??? iz kog jezika ili izvedenice ili cega vec je to pravopismodobitnice
Zlatan Ibrahimovic bi trebao dobiti, samo nemaju jos kategoriju toliko veliku za njega...... Mozda za zivotno djelo...
A gdje je pelletov Neymar hhhhhahahah nevalja onda ova listaa xD
@ Svi koji žele biti pismeni Nastavci za brojne imenice u bosanskom jeziku su -oje/-ero, tako da u tekstu nije načinjen nikakav propust. Gori ste i od autora članaka na ovom portalu, a moje mišljenje o istima je zaista nisko. Hvala.
slavodobitnik i sesterice!???? PA DO KAD VISE??
sjoj kako bi ih dzeko razvalio da se glasa na goal.com
sega je da phelps uopste ima konkurenciju. uz duzno postovanje prema ovim ostalim kandidatima. covjek pliva u medaljama doslovno.
JAMES !!!
Ronaldo i Serena!!!
Messi je imao najvece uspjehe u ovoj godini, pogledajte samo sve rekorde koje je ovaj carobnjak postavio, i koje ce uskoro da postavi. on zasluzuje nagradu ;)
MESSI !
RONALDO !
A dzeko šampion?
Mo Farah